donderdag 7 mei 2009

Bridget Maasland en Winston Gerschtanowitz in jury Sky Radio Baby van het Jaar verkiezing


Bridget Maasland en Winston Gerschtanowitz in jury Sky Radio Baby van het Jaar verkiezing



Naarden, 6 mei 2009 Na het overweldigende succes van vorig jaar is Sky Radio 101 FM ook dit jaar weer op zoek naar de ‘Baby van het Jaar’. Op 3 juni vindt de finale plaats. De Baby van het Jaar zal gekozen worden door de deskundige juryleden presentatrice en kersverse moeder Bridget Maasland en presentator en kakelverse vader Winston Gerschtanowitz. Samen met 2 andere vakjuryleden hebben zij de taak om uit 101 baby’s de leukste, liefste, grappigste en meest fotogenieke Baby van het Jaar te kiezen. De presentatie van de feestelijke finale ligt in handen van presentatrice/ zangeres en mama in spé Marlayne Sahupala.

Sinds 1 april 2009 zijn er al ruim bijna 8000 baby’s aangemeld op Babyvanhetjaar.nl. Van Moederdag 10 mei tot en met 30 mei kan er zowel online als per sms op de baby’s gestemd worden. Elke dag gaan er 5 baby’s met de meeste stemmen door naar de finale. De winnaar wordt op 3 juni uit 101 finalisten gekozen tot Baby van het Jaar 2009. Verwacht wordt dat Nederland weer massaal zijn stem zal uitbrengen op de ‘Baby van het Jaar 2009’. Een groot deel van de sms-inkomsten wordt gedoneerd aan KiKa.

Ab Trik, CEO Sky Radio: “Ik vind het erg leuk dat kersverse ouders Bridget Maasland en Winston Gerschtanowitz jurylid willen zijn bij de Sky Radio Baby van het Jaar verkiezing. Zij hebben kortgeleden zelf een baby gekregen dus kunnen zich goed inleven in de belevingswereld van jonge ouders.”

Covermodel en € 10.000,- spaargeld
Door mee te doen maakt de winnaar of winnares kans op fantastische prijzen. Zo zal de winnende baby covermodel worden van het blad ‘Wij Jonge Ouders’, ontvangt het een AEGON Spaarrekening met daarop € 10.000,- en is een jaar lang hét gezicht van Prénatal. Vorig jaar was de actie een enorm succes. Baby Elisa was de gelukkige ‘Baby van het Jaar 2008’ en genoot een jaar lang volop van alle aandacht.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met ‘music that makes you feel good’. Zonder dj’s, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobile streaming, Canal Digitaal, Astra satelliet en Digitenne.

Sky Radio 101 FM is onderdeel van de Sky Radio Group.

Geen opmerkingen: