maandag 13 april 2009

Songs from the heart...vervolg

Of ze nu de hoofdrol in de musical Mamma Mia! vertolkt, in de muziek theaterproductie "Aan het einde van de Regenboog" het leven van Judy Garland gestalte geeft of Norma Desmond in de musical Sunset Boulevard, Simone Kleinsma krijgt iedere theaterzaal aan haar voeten.

Alle reden dat Simone als veelzijdige actrice, zangeres en danseres haar muzikale favorieten vorige seizoen liet zien in haar eigen personality show "Songs From The Heart".

Door pers en publiek is "Songs From The Heart" lovend ontvangen. Alle voorstellingen waren in no time uitverkocht. Vanwege het succes komt zij nog één keer terug met deze show aangevuld met nieuwe nummers en in de laatste maanden van het jaar een speciale kerstmedley!

Simone zingt haar persoonlijke favorieten en samen met een liveorkest neemt ze het publiek mee langs een muzikaal wereldrepertoire. Van evergreens tot aan musicalhits, maar ook easy listening en speciaal voor de voorstelling geschreven Nederlandse nummers maken onderdeel uit van haar theaterconcert. In de show wordt Simone terzijde gestaan door haar personal assistants Daan Wijnands en Joost de Jong.
Simone - "Songs From The Heart" is wegens groot succes vanaf november 2009 opnieuw te zien in verschillende theaters in Nederland.

Geen opmerkingen: