vrijdag 10 april 2009

Agenda voor het weekend en aankomende week!!

DIERZ, ZATERDAG 11 APRIL, 17.00 UUR, RTL 4
- Het thema 'Hond En Kind' staat centraal. Het is erg belangrijk om kinderen te betrekken bij de opvoeding van je pup. De pup en de kinderen moeten leren hoe ze met elkaar om moeten gaan. Presentator Marco Starink laat zien hoe je dat doet.
- Dierentolk Linda Roosloot legt contact met een overleden hond.
- De nominatie van zebravink Tweety voor de Verkiezing Huisdier van het Jaar, in samenwerking met de Stichting Met Dieren Meer Mens.
- En de paardenliefde van Fajah Lourens.

YACHT VISION, ZATERDAG 11 APRIL, 17.30 UUR, RTL 4
-Vivian Slingerland presenteert vanuit Lelystad een speciale aflevering van 'Yacht Vision' waarin ze vooruitblikt op de Yacht Vision Boating Outlet die van 14 t/m 17 mei wordt gehouden in de Bataviahaven in Lelystad. Daarnaast laat ze een aantal toeristische trekpleisters van Lelystad zien en kijkt ze terug op een aantal hoogtepunten uit de afleveringen van de afgelopen maanden.

ZEG 'NS AAA, ZATERDAG 11 APRIL, 20.00 UUR, RTL 4
Pien, de ex van Gert-Jan komt praten over hun zoon Pim. Volgens de rector gaat het niet goed met hem op school. Ze vindt dat Gert-Jan hem stevig moet aanpakken nu hij bij hem woont. Gert-Jan heeft daar alleen helemaal geen tijd voor en belt een strenge bijles-lerares die Pim de nodige discipline moet gaan bijbrengen. Dit loopt echter niet helemaal zoals verwacht.
Gastrol: Monique Rosier als Pien.

IK HOU VAN HOLLAND, ZATERDAG 11 APRIL, 20.30 UUR, RTL 4
Linda, Beau en Jeroen ontvangen deze week rappers Lange Frans en Baas B, hockeyster Fatima Moreira de Melo, atlete Nelli Cooman, presentatrice Quinty Trustfull en presentator Jochem van Gelder.

BUSINESS CLASS, ZONDAG 12 APRIL, 11.00 UUR, RTL 7
- Mark Rutte, fractievoorzitter VVD
- Dr Antoine Bodar
- Prof. Jean de la Rosette, Cure for Cancer
- Edwin de Raadt, Nipcon BV
- Peter van Kalmthout, Dutch Global Investors

HOUSE VISION, ZONDAG 12 APRIL, 16.55 UUR, RTL 4
Tim Immers en Natasha van den Brand Horninge presenteren vanuit Den Bosch een speciale aflevering van 'House Vision' waarin ze vooruitkijken op de House Vision Expo die van 17 t/m 19 april wordt gehouden, samen met de Jetsetters Fair. Ze laten een aantal toeristische hoogtepunten van Den Bosch zien, voor het geval je een bezoek aan de beurs wilt combineren met een weekendje in de stad, en ze kijken terug op een aantal bijzondere projecten die ze de afgelopen tijd hebben bezocht.

LIFE & COOKING, ZONDAG 12 APRIL, 17.25 UUR, RTL 4
- Tien jaar reality-tv wordt besproken met onder meer 'Big Brother'-winnaar Bart.
- KUS heeft een nieuwe singel ('Ik Loop Op Wolken') en film ('Limo') uit. Hoogste tijd dus om eens bij te praten.
- De afvaller van 'X FACTOR' komt weer op bezoek.
- Het illusionistenduo Rob & Emiel laat hun kunsten zien.

Geen opmerkingen: