vrijdag 20 februari 2009

Jeroen Pater, Riza Tisserand en Chris van de Ende tonen hun talent

Jeroen Pater, Riza Tisserand en Chris van de Ende tonen hun talent
Lachen met Javier Guzman en collega’s bij Veronica

Aanstaande maandag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Javier Guzman presenteert: Comedy Explosion. Deze keer is het de beurt van cabaretiers Jeroen Pater, Riza Tisserand en Chris van de Ende om het podium van het Comedy Theater in de Nes te beklimmen. Natuurlijk worden zij geïntroduceerd door collega-cabaretier Javier Guzman, de sympathieke maar messcherpe presentator. Javier improviseert de avond aan elkaar en zorgt ervoor dat het publiek zich geen seconde verveelt. Javier Guzman presenteert: Comedy Explosion is maandag 23 februari om 21.50 uur te zien.

Jeroen Pater is de eerste cabaretier die achter de microfoon mag plaatsnemen. Hij presenteerde onder andere de Comedy on Drugs Night, maar de televisie-opname van deze show ging zelfs omroep BNN te ver om uit te zenden. Jeroen gaat ver; met zijn snelle grappen, rake observaties en scherpe oneliners weet hij zijn publiek vanaf de eerste minuut te boeien en op het puntje van zijn stoel te krijgen. Hij confronteert, teast en experimenteert er op los en spaart hierbij niets of niemand.

Riza Tisserand is naast cabaretier ook rapper. Hij werkte samen met rappers als Lange Frans en Yes-R en maakte onder andere de nummers ‘Ik en Ali B’ en ‘Als Jou Zijn’. Daarnaast heeft Riza een radioprogramma op jongerenzender FunX en treedt hij op met het comedygezelschap Now & Lauw in het Comedy Theater in de Nes. Riza vond een aantal jaar geleden het antwoord op vele vragen in de Islam hij laat zijn geloof dan ook een grote rol in zijn repertoire spelen. De van school getrapte jurist in opleiding staat garant voor een scherpe set met uitdagende en intelligente comedy.

Ten slotte geeft host Javier Guzman de mic door aan Chris van de Ende. Chris is groot, gekleurd en goedgebekt en vormt dus een opvallende verschijning. Geboren in Brazilië en geadopteerd door een Nederlandse familie stapte Chris op zijn achttiende voor het eerst op het podium. Een jaar later stond hij in de finale van de Lucky Strike Talent Tour en won hij de publieks- en juryprijs van de Culture Comedy Award, dé stand-up comedyprijs van Nederland en België. Chris heeft daarnaast onder andere op Lowlands, the Big Night of Comedy en Laughing Matters gespeeld. In zijn show drijft de Oer-Hollandse in De Lier opgegroeide Nederlandse Braziliaan flink de spot met zichzelf, maar spaart hij zijn publiek ook niet helemaal.


Javier Guzman presenteert: Comedy Explosion
Maandag 23 februari rond 21.50 uur bij Veronica

Geen opmerkingen: