vrijdag 20 februari 2009

Gasten en onderwerpen RTL-programma's


VAN DER VORST ZIET STERREN, VRIJDAG 20 FEBRUARI, 22.00 UUR, RTL 4
- Peter bezoekt Herman den Blijker in Fort Lauderdale, op de boot voor opnames van een nieuw seizoen 'Herrie Aan De Horizon' en bij hem thuis en in z'n restaurant Las Palmas. Hij stelt z'n vrouw Jaqueline en zijn zeven maanden oude zoontje Mats voor en praat uitgebreid over het vaderschap. Zie ook onderstaande foto.
- Ook gaat Peter in Los Angeles thuis langs bij de jongere broer van Madonna. Hij schreef een boek over zijn leven met zijn beroemde zus, met wie hij nu in onmin leeft.
- Peter kreeg een kijkje achter de schermen bij het nieuwe 'Zeg 'ns Aaa' en spreekt daar natuurlijk met Carry Tefsen, alias Mien Dobbelsteen.

YACHT VISION, ZATERDAG 21 FEBRUARI, 17.30 UUR, RTL 4
Vivian Slingerland presenteert aan aantal hoogtepunten uit de eerste helft van het huidige seizoen, met onder meer vaartochten met Wolter Kroes en zijn gezin van Zaanstad naar Muiden en met topkok Robert Kranenborg in de omgeving van Almere. Verder impressies van een aantal nieuwe sloepen, speedboats en motorjachten en Epco gaat op zoek naar een goede tweedehands kruiser met een budget van rond de 250.000 euro.

HOUSE VISION, ZONDAG 22 FEBRUARI, 16.55 UUR, RTL 4
Vanuit Ouwehands Dierenpark in Rhenen kijken Tim Immers en Natasha van den Brand Horninge terug op een aantal hoogtepunten van de afgelopen maanden, met onder meer de Egyptische Rode Zee-kust, de kust vlakbij de Turkse stad Izmir en de omgeving van Dinant in de Belgische Ardennen.

LIFE & COOKING, ZONDAG 22 FEBRUARI, 17.25 UUR, RTL 4
- Jac. Goderie komt praten over de Oscar-uitreiking, die zondagnacht plaatsvindt.
- Een aantal lookalikes van wereldsterren zijn te gast.
- Tim Oliehoek, de regisseur van 'Spion Van Oranje' komt langs, terwijl Natalia de titelsong van de film zingt, 'All Or Nothing'.
- Een aantal afvallers van 'X FACTOR' zitten in het publiek.
- Freek Bartels zingt uit de musical 'Joseph' het lied 'Laat Je Droom Bestaan'.
- Peter Powers gaat een aantal personen uit het publiek hypnotiseren.


Geen opmerkingen: