vrijdag 20 februari 2009

Holland’s Got Talent vanaf 21 maart terug bij SBS 6

Duizenden aanmeldingen voor tweede editie succesvolle familieshow
Holland’s Got Talent vanaf 21 maart terug bij SBS 6

Na het succes van vorig jaar keert de grootste en meest diverse talentenjacht van Nederland terug bij SBS 6. In Holland’s Got Talent kan iedereen die denkt een talent te hebben dat komen bewijzen voor de jury die ook dit jaar weer bestaat uit Henkjan Smits, Patricia Paay en Robert Ronday. Iedereen is welkom in de amusementshow: van goochelaars, dansers, acrobaten, zangers, jongleurs, illusionisten, komieken tot buiksprekers. De audities zijn inmiddels in volle gang en trekken duizenden mensen die hopen het ver te schoppen in het programma. Holland’s Got Talent wordt gepresenteerd door Gerard Joling en is vanaf zaterdag 21 maart om 20.00 uur te zien bij SBS 6.

Holland’s Got Talent biedt hét podium aan iedereen die denkt met zijn of haar talent het Nederlandse publiek te kunnen vermaken. Dat mag solo, maar ook in een groep. Niets is te gek, als het maar bijzonder is. Wat Holland’s Got Talent daarnaast onderscheidt van andere talentenjachten is de rol van het publiek tijdens de audities in het theater. Met luidkeelse aanmoedigingen of boegeroep laten de aanwezigen duidelijk weten wat hun mening is en proberen ze de jury op die manier te beïnvloeden.

Maar het grootste gevaar voor de deelnemers is de rode knop. Met deze gevreesde knop staat de strenge, maar rechtvaardige jury op scherp. Juryvoorzitter Henkjan Smits wordt dit seizoen wederom bijgestaan door de altijd charmante Patricia Paay en Circus Renz-directeur Robert Ronday. Samen met de kijker thuis bepalen zij wie na Daniëlle Bubberman, de winnares van 2008, hét nieuwe talent van Nederland wordt. Holland’s Got Talent is een productie van Blue Circle; de makers van o.a. Boer Zoekt Vrouw en Idols.

Op 21 maart start eveneens het nieuwe programma Fans! waarin SBS 6 fans van uiteenlopende Nederlandse artiesten op de voet volgt. Meteen na afloop van Holland’s Got Talent om 22.00 uur is te zien hoe fans een groot deel van hun leven in het teken stellen van hun idool.

Geen opmerkingen: