donderdag 15 januari 2009

Nederlandse première hitserie Flashpoint op 3 februari bij SBS 6

Nederlandse première hitserie Flashpoint op 3 februari bij SBS 6
Levensbedreigende situaties in nieuwe misdaadserie

Extreem gevaarlijke omstandigheden zoals massagijzelingen en roekeloze daders die gedreven door wanhoop het leven van henzelf en anderen in gevaar brengen. Dat is aan de orde van de dag voor het elitekorps dat centraal staat in de nieuwe internationale hitserie Flashpoint. Naast flink wat daadkracht en moed, moeten de leden van het elitekorps ook zeer bedreven zijn in het psychologische spel dat zij met hun vaak onvoorspelbare daders moeten spelen. Flashpoint is vanaf 3 februari wekelijks om 21.30 uur bij SBS 6 te zien. De serie wordt voorafgegaan door nieuwe afleveringen van NCIS om 20.30 uur.

De misdaadserie Flashpoint wordt wereldwijd geprezen om de combinatie van keiharde actie aan de ene kant en het psychologische en persoonlijke aspect aan de andere kant. De serie is een kijkcijferhit in ruim 50 landen en regio’s zoals Amerika, Canada, Scandinavië, Groot-Brittannië, Duitsland en Australië.

Het elitekorps in Flashpoint komt in actie als de situatie voor de gewone politie onhoudbaar is geworden. De kijkers maken in de serie kennis met een zeer divers team bestaande uit onder andere scherpschutters, onderhandelaars en analisten. Een succesvolle samenwerking tussen de teamleden moet er voor zorgen dat levensgevaarlijke situaties worden opgelost zonder dat er slachtoffers vallen. De teamleden proberen daarbij de dader te doorgronden, maar dat is niet altijd even makkelijk. De aanstichters van de levensgevaarlijke situaties in Flashpoint worden vaak door wanhoop tot hun daad aangezet en zijn daarom onberekenbaarder dan menig doorgewinterde crimineel. Wat te denken van een vader die machteloos moet toezien hoe een geschikt donorhart voor zijn dochter aan een andere patiënt wordt toegewezen? Of een werknemer die na jaren trouwe dienst na een reorganisatie prompt op straat komt te staan en niet meer in staat is zijn gezin te onderhouden?

NCIS
Vanaf dinsdag 3 februari wekelijks om 20.30 uur bij SBS 6.

Flashpoint
Vanaf dinsdag 3 februari wekelijks om 21.30 uur bij SBS 6.

Geen opmerkingen: