maandag 29 december 2008

Nieuwe afleveringen van Dirty Sexy Money bij NET 5

Nieuwe afleveringen van Dirty Sexy Money bij NET 5
Vanaf maandag 5 januari zendt NET 5 nieuwe afleveringen uit van de Amerikaanse dramaserie Dirty Sexy Money. De serie draait om de steenrijke familie Darling uit New York en hun huisadvocaat Nick George, die de excentrieke familieleden uit allerlei soorten problemen moet zien te houden. De topcast, onder andere bestaande uit Donald Sutherland, William Baldwin en Peter Krause, wordt in het tweede seizoen aangevuld met Lucy Liu. Dirty Sexy Money is elke maandag om 22.30 uur te zien bij NET 5.

Nick George heeft sinds het plotselinge overlijden van zijn vader Dutch zijn baan als huisadvocaat van de familie Darling, de rijkste familie van New York, op zich genomen. Hij heeft zijn vrouw Lisa wel moeten bezweren het anders te doen dan zijn vader, die er door de veeleisende baan nooit voor hem was toen hij klein was. Dat blijkt echter gemakkelijker gezegd dan gedaan, aangezien de Darlings ieder hun eigen geheimen en problemen met zich meebrengen.

In de eerste aflevering van het tweede seizoen (“The Birthday Present”), zijn inmiddels zes maanden verstreken sinds alle gebeurtenissen aan het einde van seizoen een. Nick en Lisa zijn van plan om Nicks verjaardag in een klein gezelschap te vieren. Tripp en Letitia hebben echter besloten een groots feest voor Nick te geven op hun jacht. Ondertussen moet Nick zijn uiterste best doen om Tripp en Patrick weer eens met elkaar te verzoenen. Patrick heeft het zwaar nu zijn huwelijk op springen staat en zijn transseksuele maĆ®tresse vermist wordt. Brian wordt herenigd met zijn buitenechtelijke zoon. De relatie tussen Karen en Simon Elder begint uit de hand te lopen. Jeremy bekent aan een mooie dame in de kroeg dat hij gevoelens heeft voor Lisa. En alsof Nick en de Darlings nog niet genoeg aan hun hoofd hebben, krijgen ze ook nog eens te maken met een sterfgeval in de familie en een arrestatie wegens moord.

Dirty Sexy Money heeft een cast vol topacteurs met Peter Krause (bekend van onder andere Six Feet Under) als advocaat Nick George. Zijn vrouw Lisa wordt gespeeld door Zoe McLellan (J.A.G.). Donald Sutherland (Citizen X) speelt Tripp Darling, het hoofd van de familie, en Jill Clayburgh (Ally McBeal) is te zien als zijn eega Letitia. Hun kinderen worden vertolkt door William Baldwin (Backdraft) als Patrick, Glenn Fitzgerald (Six Feet Under) als Brian, Natalie Zea (The Shield) als Karen, Seth Gabel (Nip/Tuck) als Jeremy en Samaire Armstrong (The O.C.) speelt zijn tweelingzus Juliet. Daarnaast is Blair Underwood (Sex and the City) te zien als miljardair Simon Elder en doet Lucy Liu (Ally McBeal) in het tweede seizoen haar intrede als Nola Lyons, een dame waar de familie veel mee te stellen krijgt.

Dirty Sexy Money, vanaf maandag 5 januari wekelijks om 22.30 uur

Geen opmerkingen: