dinsdag 23 december 2008

CHAR LIVE TE ZIEN IN THEATER FABRIEK AMSTERDAM


CHAR LIVE TE ZIEN IN THEATER FABRIEK AMSTERDAM




Op zaterdag 17 en zondag 18 januari is het medium Char live te zien in de Theater Fabriek in Amsterdam. In het bijzijn van zo'n duizend fans per avond geeft zij readings aan mensen uit het publiek en kunnen mensen van dichtbij meemaken hoe zij te werk gaat. Inmiddels is de kaartverkoop gestart.



Het geliefde medium is momenteel volop in voorbereiding om haar kijkers mooie shows te bezorgen en laat vanuit Amerika weten: "Ik kijk er ontzettend naar uit om de Nederlandse kijkers persoonlijk te ontmoeten in het theater. Zonder tussenkomst van televisiecamera's en vanuit een intieme sfeer is er veel ruimte voor persoonlijke readings. Daarnaast wil ik het publiek ook iets meegeven over hoe je kunt omgaan met je eigen intuïtie, want mijn belangrijkste boodschap is dat je zelf je beste gids bent in het leven."



Op donderdag 8 januari gaat een nieuwe reeks van Chars TV-programma bij RTL 4 van start. In de eerste uitzending is onder andere te zien hoe Patty Brard een reading weggeeft aan haar vriendin Marga Scheide. Tijdens het gesprek komen heftige onthullingen aan het licht, die Marga niet eerder openlijk heeft besproken en die zelfs voor Patty nieuw zijn.



Kaarten voor de shows op 17 en 18 januari zijn te bestellen via http://www.rtl.nl/char of via 0900-3311332.

Geen opmerkingen: