zaterdag 20 december 2008

KOPPELS NOORD-BRABANT, OVERIJSSEL EN UTRECHT STRIJDEN OM DE KROON


KOPPELS NOORD-BRABANT, OVERIJSSEL EN UTRECHT STRIJDEN OM DE KROON
ZENUWSLOPENDE FINALE 'MISS & MRS PERFECT' BIJ RTL 5

De ontknoping van de spannende race om de titel 'Miss & Mrs Perfect' is nabij. Maandag 22 december is bij RTL 5 te zien wie van de laatste drie koppels gekroond wordt tot 'Miss & Mrs Perfect'. De moeders en dochters van Noord-Brabant, Overijssel en Utrecht zijn uitzinnig over hun finalepositie en vieren dat samen in de Missen-farm. In Amsterdam gaan ze op bezoek bij modeontwerpster Monique Collignon die hen inwijdt in de wereld van haute couture. Dat er veel op het spel staat, beseffen de missen maar al te goed. De winnaressen krijgen onder andere een speciaal voor hen ontworpen jurk van Monique Collignon.

Na een metamorfose, waarmee Selena aanvankelijk niet echt blij is, volgt het doorpassen van de avondjurken die zij showen tijdens de finale. Deze zenuwslopende en zinderende eindstrijd op de catwalk wordt bijgewoond door familie en vrienden én de koppels die eerder de Missen-farm hebben verlaten. De drie koppels moeten op Miss-waardige wijze eerst in badmode en daarna in galajurk over de catwalk schrijden. Ook moeten ze bewijzen echte Missen te zijn door een wel heel persoonlijke speech te houden. Dit alles ten overstaan van de vakkundige jury: presentatrice Nikkie Plessen, coach en visagist Thijs Willekes en chef mode & beauty van weekblad Margriet, Peggy Weijergang. En speciaal voor deze finale schuiven modeontwerpster Monique Collignon en Miss Nederland 2008 Melissa Sneekes ook aan.

Het gaat erom spannen, welk koppel mag zich straks 'Miss & Mrs Perfect' noemen en wint de jurk van Monique Collignon, een rol in de Moederdag-campagne van ICI PARIS XL, een door Rodrigo Otazu speciaal ontworpen Missen-kroon én een Fiat Panda?

Uitzending: maandag 22 december, tussen 21.25 en 22.20 uur bij RTL 5.
Herhaling: zondag 28 december, tussen 17.30 en 18.15 uur bij RTL 5.

Website: missenmrsperfect.nl

Geen opmerkingen: