maandag 22 december 2008

DE WINNAARS VAN 2008 IN EINDEJAARSUITZENDING 'LIFE & COOKING'


DE WINNAARS VAN 2008 IN EINDEJAARSUITZENDING 'LIFE & COOKING'


Carlo & Irene luiden al op zondag 28 december het jaar uit. Zij doen dit samen met 'Life & Cooking'-kok Robert Verweij en een keur aan winnaars die het afgelopen jaar heeft voortgebracht. En op de valreep voegen ze er zelf nog een winnaar aan toe: het lekkerste hapje van 2008.

Peter van der Hurk (winnaar van 'Het Zesde Zintuig: Het Plaats Delict') komt met zijn vooruitziende blik vertellen wat de sterren en 'gewone' mensen te wachten staat in 2009. Collega-winnaar en medegast Ali B (Kids Top 20 Award) wordt bijvoorbeeld vader het komend jaar. Ook de mannelijke en vrouwelijke winnaars van de Lekkerste Billen-verkiezing 2008 komen langs, evenals de twee gouden medaille winnaars van de Paralympics, Miss World Nederland 2008 en de winnaars van 'Million Dollar Wedding', Mike en Nanda. Georgina Verbaan, die in januari 2008 de Beeld en Geluid Award voor Beste Actrice 2007 in de categorie Fictie kreeg voor haar rol in ''t Schaep Met De 5 Pooten', komt vertellen hoe het nieuwe jaar er voor haar gaat uitzien.

Op zondag 28 december bereikt tevens de verkiezing van het Lekkerste Hapje van 2008 de climax. De kijker heeft al sinds het begin van het seizoen de kans om een lekker hapje in te sturen, maar nu de Grande Finale in zicht is wordt de redactie overspoeld met aanmeldingen uit het hele land. Uit honderden van deze inzendingen is een selectie van twintig jongemannen bekendgemaakt. Via www.lifeandcooking.nl kunnen kijkers nu stemmen op deze frisse verschijningen. De tien hunks met de meeste stemmen zitten in de uitzending, waarin juryleden Gerard Joling, Marianne van Wijnkoop en natuurlijk Carlo & Irene het eindoordeel gaan vellen.

Robert Verweij zorgt weer voor de culinaire omlijsting. Speciaal voor Oud & Nieuw bereidt hij vijf smakelijke hapjes en een prachtige witte sterrentaart als dessert.

Uitzending: RTL 4, zondag 28 december, tussen 17.25 en 19.20 uur
Website: http://www.lifeandcooking.nl/

Geen opmerkingen: