maandag 22 december 2008

2009 MUZIKAAL INGELUID MET ‘RTL 5 PRESENTEERT: DE NATIONALE NIEUWJAARSNACHT’

2009 MUZIKAAL INGELUID MET ‘RTL 5 PRESENTEERT: DE NATIONALE NIEUWJAARSNACHT’




RTL 5 luidt op woensdag 31 december het nieuwe jaar feestelijk in met een live-registatie van de daverende Nationale Nieuwjaarsnacht vanuit Rotterdam. Vanaf 23.00 uur doet Nikkie Plessen vanaf de oevers van de Maas verslag van deze spectaculaire show met optredens van onder meer de Britse artieste Estelle, Ilse de Lange, het populaire DJ-duo Housequake (Dj’s Roog en Erick E en Neerlands trots Junkie XL. Ook komen diverse hoogtepunten van RTL 5 van het afgelopen jaar voorbij, met veelbesproken tv-momenten uit succesvolle RTL 5-programma’s als ‘So You Think You Can Dance’, ‘Echte Gooische Meisjes’ en ‘De Gouden Kooi’.



Vorig jaar heeft Rotterdam definitief een prominente plek veroverd in het rijtje wereldsteden waar de jaarwisseling zo groots wordt gevierd dat de beelden ervan in vele miljoenen huiskamers belandden.

De komende jaarwisseling wordt het succes van vorig jaar geprolongeerd en barst in alle hevigheid de tweede editie los. Tijdens de uitzending wordt er live geschakeld naar steden als Moskou en Athene waarbij verslaggevers live verslag doen van het twaalf uur moment ter plaatse. Even voor middernacht begint vervolgens de nationale countdown en om 00:00 uur barst vervolgens het vuurwerk bij de Erasmusbrug los.



Uitzending: RTL 5, woensdag 31 december, tussen 23.00 en 00.30 uur.



Website: http://www.rtl.nl/nationalenieuwjaarsnacht

Geen opmerkingen: