zaterdag 20 december 2008

Brandi, Déon en Steffie zijn de grote winnaars van Popstars 2008

Brandi, Déon en Steffie zijn de grote winnaars van Popstars 2008
Dé nieuwste popsensatie van Nederland heet RED!

Duizenden kandidaten vielen reeds af in de spannende strijd om in dé nieuwste popsensatie van Nederland terecht te komen. Gisteravond zagen op het hoogtepunt 2,3 miljoen mensen in de spannende finale van Popstars hoe de drie felbegeerde plekken in de nieuwe popgroep werden veroverd door Brandi, Déon en Steffie. Dit trio zal onder de naam RED! de hitlijsten gaan bestormen met hun single ‘Step Into The Light’.

De succesformule Popstars heeft Nederland sinds de start op 22 augustus tot op de dag van vandaag in de ban gehouden. Duizenden kandidaten kwamen af op de audities en slechts tien gelukkigen mochten deelnemen aan de liveshows waarvan er nu uiteindelijk drie zijn overgebleven om plaats te nemen in RED!, de nieuwste popsensatie van ons land. Met hun single ‘Step Into The Light’ die vanaf nu te downloaden is via www.popstars2008.nl maken Brandi, Déon en Steffie hun debuut als popgroep.

Voor Sidney eindigde het Popstars-avontuur gisteren als eerste in de finale. Hij kon de jury en het Nederlandse publiek niet overtuigen van zijn kwaliteiten als popster. Aan het eind van de avond zag Norman, die ook ver kwam in de Duitse versie van Popstars, zijn droom in rook opgaan. De afleveringen van Popstars werden gemiddeld door 1,5 miljoen mensen bekeken en de ontknoping gisteren bereikte op het hoogtepunt maar liefst 2,3 miljoen kijkers. Hiermee kan SBS 6 terugkijken op een groot succes.

Vanaf heden zijn de Popstars-kandidaten voor boekingen te bereiken via Frank Halters Productions B.V. Het telefoonnummer is 035 – 699 1960 en het emailadres is info@frankhaltersproductions.com. Alle uitzendingen, optredens en foto’s van de afgelopen maanden zijn terug te vinden op http://www.popstars2008.nl/



Geen opmerkingen: