vrijdag 24 oktober 2008

Topstylist – home edition op 3 december van start


Jennifer Hoffman presenteert afvalrace voor woonstylisten
Topstylist – home edition op 3 december van start

Het nieuwe NET 5-programma Topstylist – home edition gaat op woensdag 3 december van start. In dit programma, gepresenteerd door Jennifer Hoffman, wordt gezocht wordt naar hét talent op het gebied van woonstyling. Twaalf deelnemers met de ambitie om van deze tak van styling hun beroep te maken, gaan de strijd met elkaar aan terwijl ze samen in één huis wonen. Degene die als beste woonstylist en dus als winnaar uit de bus komt, krijgt een droombaan bij het woonmagazine VT Wonen en bovendien een geldprijs. Topstylist – home edition wordt elke woensdag om 20.30 uur uitgezonden.

Topstylist – home edition is een afvalrace, waarbij twaalf talentvolle woonstylisten in spé het tegen elkaar opnemen. Aan de hand van uiteenlopende opdrachten moeten de stylisten bewijzen dat ze boordevol creatieve woonideeën zitten en voor elk interieurprobleem een oplossing hebben. Terwijl de zes mannen en zes vrouwen tegen elkaar strijden, moeten ze ook nog eens met elkaar samen zien te leven.

De kandidaten worden voor, tijdens en na de opdrachten bijgestaan door mentor Heleen van Gent. Elke week beoordelen vakprofessionals Monique Wiemeyer (hoofdredacteur VT Wonen) en Willem Hoefakker (ondernemer en bedenker van verschillende woonwinkels) samen met wisselende gastprofessionals (zoals Monique des Bouvrie, Piet Boon & Kiki van Eijk of Eric Kuster) wie het beste heeft gepresteerd. Ook bepalen zij welke deelnemer het strijdtoneel onmiddellijk moet verlaten en dus niet de nieuwe topstylist wordt.

Degene die met alle opdrachten het beste resultaat heeft geboekt en zich uiteindelijk de winnaar van Topstylist – home edition mag noemen, krijgt de baan van zijn of haar dromen als stylist bij het woonmagazine VT Wonen. Bovendien krijgt hij of zij het geld dat tijdens het programma verdiend kon worden en in een persoonlijke jackpot is gestopt, uitgekeerd.

Topstylist – home edition wordt geproduceerd door De Beeldbrigade in samenwerking met VT Wonen en Villa Arena.

Topstylist – home edition
Vanaf woensdag 3 december wekelijks om 20.30 uur

Geen opmerkingen: