vrijdag 24 oktober 2008

LAWINETRAINING, SNEEUWSCOOTERS EN HELIKOPTERSKIEEN IN 'RTL SNOWMAGAZINE'

LAWINETRAINING, SNEEUWSCOOTERS EN HELIKOPTERSKIEEN IN 'RTL SNOWMAGAZINE'





Vanaf zaterdag 1 november luidt 'RTL Snowmagazine' weer een nieuw wintersportseizoen in bij RTL 7. Het enige wintersportprogramma op de Nederlandse televisie informeert de vele sneeuwliefhebbers over spectaculaire wintersporten als helikopterskieën en paragliden. Ook de beste bestemmingen en laatste trends op het gebied van wintersport komen voorbij.



In het programma staat de beleving van de ultieme wintervakantie centraal. Het nieuwe en doorgewinterde presentatieduo Pauline de Wilde en Sander Janson onderneemt samen met Nederlandse vakantiegangers de meest uiteenlopende activiteiten in de sneeuw. Daarbij doen zij de bekende wintersportlanden Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk aan, maar ook verrassende plekken in minder bekende gebieden als Finland en Noord-Italië worden bezocht.



Alle aspecten van de wintersport komen aan bod, van het meer 'gewone' skiën en snowboarden tot rodelen en tochten met sneeuwscooters. Sander volgt een lawinetraining, gaat op pad met sleehonden en is te zien als skileraar in een nachtshow. Pauline bezoekt onder meer een iglodorp, maakt een bijzondere skitocht bij zonsondergang en neemt een rozenbad in een welness-centrum. Natuurlijk is er ook aandacht voor de nieuwste wintersportmode en uiteraard wordt de gezellige après-ski niet overgeslagen.



Uitzending: vanaf zaterdag 1 november, tussen 16.25 en 16.55 uur bij RTL 7 en zondag 2 november, tussen 10.00 en 10.30 uur bij RTL 7.



Website: www.rtlsnowmagazine.nl (actief vanaf 1 november).

Geen opmerkingen: