vrijdag 24 oktober 2008

STELLA GOMMANS VERGEZELT DE MEESTERKOK OP REIS

STELLA GOMMANS VERGEZELT DE MEESTERKOK OP REIS

RUDOLPH VAN VEEN TERUG BIJ RTL 4 MET CULINAIR PROGRAMMA ‘THE TASTE OF LIFE’


Meesterkok Rudolph van Veen keert vanaf vrijdag 31 oktober terug bij RTL 4 met het culinaire reisprogramma ‘The Taste Of Life’, een zoektocht naar smaak in de breedste zin van het woord. Samen met presentatrice Stella Gommans reist hij dit seizoen de wereld over op zoek naar bijzondere gerechten, lokale gebruiken en gastronomische geheimen op de mooiste plekken op aarde. Terwijl Rudolph zich vooral richt op de culinaire hoogstandjes ter plaatse, bekijkt Stella andere bezienswaardigheden in de omgeving. Tijdens deze serie gaat het duo op in de smaak van onder andere Florence, Bali, New York, Stockholm, Malta en Sydney.



De opgedane inspiratie gebruikt Rudolph uiteraard bij het maken van verrassende gerechten in de eigen keuken thuis. Alle recepten zijn terug te vinden op www.thetasteoflife.nl. Ook alle voorgaande reizen van Rudolph en de daarbij horende recepten zijn op deze site terug te vinden.



‘The Taste Of Life’ is onderdeel van een cross-mediaal platform van Miele Nederland. Zo is er een magazine, een interactief webplatform, kookboeken en sinds 10 september 2008 een Culinair Instituut waar onder andere ‘The Taste Of Life’-workshops en master-classes worden georganiseerd.



Uitzending: RTL 4, wekelijks vanaf vrijdag 31 oktober, tussen 16.35 en 17.05 uur.

Herhaling: RTL 8, wekelijks vanaf zaterdag 1 november, tussen 17.00 en 17.30 uur.



Website: thetasteoflife.nl

Geen opmerkingen: