vrijdag 24 oktober 2008

Gasten en onderwerpen RTL-programma's

CAMPINGLIFE, ZATERDAG 25 OKTOBER, 18.55 UUR, RTL 4
Jessica en Sander verblijven voor de laatste keer in het Italiaanse Figline Valdarno. Sander maakt de spieren los door met ambitieuze Herco te gaan golfen en laat zich inspireren door een echte Italiaanse kok. Jessica maakt een bijzondere fietstocht met geliefdes Jaap & Carola door de Toscaanse omgeving en eindigt met een verrassend onthaal in een Italiaans restaurant.

DE KWESTIE VAN SMAAK, ZONDAG 26 OKTOBER, 16.30 UUR, RTL 4
Met een goed ontbijt heb je de juiste start van je dag. Maar hoe pak je een weekendontbijt aan en maak je er iets bijzonders van? René bezocht daarvoor de bakker van het jaar

HOUSE VISION, ZONDAG 26 OKTOBER, 16.55 UUR, RTL 4
De eerste aflevering van een nieuw seizoen. Naast Tim Immers zijn dit seizoen Evelyn Struik en Koert-Jan de Bruijn aan het presentatieteam toegevoegd. Quinty Trustfull is in de Franse Provence en Evelyn's eerste tripje brengt haar naar Noord-Limburg, naar de omgeving van het prachtige Maasdorp Arcen. Daar bekijkt ze het luxe vakantiepark Resort Arcen en dwaalt ze rond in de schitterende omgeving. Koert-Jan treffen we aan in het Oosten van Brabant, waar hij behalve het oude kasteel Cory en de landerijen erom heen ook het chaletpark Landgoed Nederheide bezoekt.

LIFE & COOKING, ZONDAG 26 OKTOBER, 17.25 UUR, RTL 4
- Johnny de Mol komt praten over de nieuwe reeks van 'Waar Is De Mol', zijn nieuwe film en zijn nieuwe theaterstuk.
- Glennis Grace zingt 'Als Je Slaapt'.
- Hoog bezoek uit Amerika: Ken Kercheval, oftewel Cliff Barnes uit 'Dallas' is te gast. Hij vertelt over de dertigste verjaardag van 'Dallas' en zijn liefde voor de Nederlandse Petra.
- Robert Schoemacher en Marijke Helwegen praten over plastische chirurgie bij mannen en ze hebben ook allebei een crème.

VRIENDEN HOUDEN HUIS, ZONDAG 26 OKTOBER, 19.00 UUR, RTL 5
Charissa staat voor iedereen klaar en regelt altijd leuke meidenavondjes à la 'Sex and the City'. Daarnaast werkt ze ook nog eens keihard. Echter, ze is nog steeds vrijgezel en dat vinden haar vrienden niet eens zo gek, aangezien ze nog steeds een éénpersoons bed heeft. Het wordt dan ook hoog tijd dat Mark van Eeuwen en Monique van der Reijden een bezoek brengen aan haar appartement in Amsterdam om haar woon- annex slaapkamer onder handen te nemen.

GOOISCHE VROUWEN, ZONDAG 26 OKTOBER, 20.30 UUR, RTL 4
Claire heeft het moeilijk zonder Ernst. Anouk gaat naar Dubai. Roelien weet niet zeker of Evert genoeg van haar houdt. Tom heeft ondertussen een nieuwe vriendin. En Cheryl, zal zij worden bevrijd uit haar benarde positie?

ROCK NATION, ZONDAG 26 OKTOBER, 21.30 UUR, RTL 5
In deze finale-uitzending krijgen de tien muzikanten een laatste kans om te bewijzen dat ze in de nieuwe rockband van Edwin Jansen thuishoren. Tijdens een groots opgezet concert in het Paard in Den Haag zullen de muzikanten in twee tijdelijk geformeerde bands een spetterend optreden moeten geven. Deze avond zullen Edwin en Dennis kunnen zien wat de muzikanten de afgelopen weken allemaal geleerd hebben en wie er echt klaar voor is om de muziekwereld te veroveren. Uiteindelijk kiest Edwin welke vijf muzikanten in de nieuwe band 'Stereo' zullen zitten.

DE NAAKTE WAARHEID, WOENSDAG 29 OKTOBER, 21.25 UUR, RTL 4
Petra gaat de strijd met haar zelfbeeld aan. Zij heeft vooral een hekel aan haar gezicht en heeft het gevoel dat iedereen kan zien dat zij ongelukkig en vermoeid is. Zelfs haar man kan haar niet overtuigen van haar schoonheid. Zal zij zichzelf met de hulp van life alchemist Robert Pino anders gaan zien?

FASHION TRIX, DONDERDAG 30 OKTOBER, 22.00 UUR, RTL 8
In 'Creëer je eigen stijl' styled Daisy deze week de partners Niels en Nennien. Voor inspiratie bezocht ze de catwalk van fashion designer Garath Pugh. Niels vind het lastig om tijdens het shoppen te zien wat bij elkaar staat en wat niet. Naar eigen zeggen slaat hij de plank soms helemaal mis en daarom is hij erg benieuwd naar de tips van Daisy. Nennien is een superlange, mooie meid die haar gorgeous leggs eigenlijk nooit toont. Daisy laat haar zien dat ze dat juist wel moet doen en hoe, en leert Nennien combinaties maken met items uit de mode. Backstage spreekt Daisy de Amerikaanse actrice Winona Ryder over haar 'fashion trix' en wordt Coco in de Magic Make Over omgetoverd tot deze Hollywood ster.

Geen opmerkingen: