vrijdag 3 oktober 2008

HOLLANDS AVONDJE MET LINDA, BEAU EN JEROEN WEER VAN START BIJ RTL 4

HOLLANDS AVONDJE MET LINDA, BEAU EN JEROEN WEER VAN START BIJ RTL 4




Zet de kaasblokjes, plakken leverworst en borrelnootjes maar vast klaar, want het Hollandse avondje met Linda de Mol, Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge is terug bij RTL 4. Vanaf zaterdag 8 november is het om 20.00 uur weer tijd voor ouderwetse gezelligheid in 'Ik Hou Van Holland'. De tv-hit, waarin de vrolijke kant van ons kikkerlandje benadrukt wordt, wist vorig seizoen wekelijks ruim een miljoen kijkers aan de buis te kluisteren. Linda heeft ook deze reeks de uitdagende taak om de enthousiaste captains Beau en Jeroen én hun teamleden in toom te houden. Beide viertallen doorlopen diverse spelrondes waarbij hun kennis getest wordt op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene weetjes.



Dit seizoen ontvangt Linda onder anderen de volgende bekende landgenoten in 'Ik Hou van Holland': Anita Witzier, Sascha Visser, Lucia Rijker, Nick en Simon, Tineke Schouten, Ali B., Monique van de Ven, Michael Boogerd, EliZe, Xander de Buisonjé, Daphne Deckers, Chris Tates, Rachel Hazes, Willeke Alberti, Renate Verbaan, Berget Lewis, Marijke Helwegen, Jeroen van der Boom en Olympische sporters Deborah Gravenstijn, Daniëlle de Bruijn en Inge Dekker.



De tribunes zitten elke zaterdagavond bomvol fans van het programma. Verdeeld over twee tribunevakken, steunen de supporters hun team vol overgave, want ook voor hen ligt een prachtige oer-Hollandse prijs in het verschiet bij winst.



Uitzending: RTL 4, elke zaterdag vanaf 8 november, tussen 20.00 en 21.30 uur.



Website: rtl.nl/ikhouvanholland

Geen opmerkingen: