vrijdag 3 oktober 2008

BLOED, ZWEET EN WOORDEN OP NIEUWE MAANDAGAVOND BIJ MANNENZENDER RTL 7

BLOED, ZWEET EN WOORDEN OP NIEUWE MAANDAGAVOND BIJ MANNENZENDER RTL 7




Mannenzender RTL 7 heeft vanaf maandag 29 september een geheel vernieuwde maandagavond. De zender die bol staat van het nieuws (RTLZ), sport (voetbal en auto- en motorsport), series en stevige films geeft op de dag dat de echte man bijkomt van het weekend extra gas met het vrachtwagengeweld van 'Ice Road truckers' en het geheel nieuwe Nederlandse autoprogramma 'Wheels On 7'. Daartussen staat het meest scherpzinnige voetbalpraatprogramma van Nederland geprogrammeerd, 'Voetbal International'.



Boudewijn van Schaik, programmadirecteur RTL 7: "Het profiel van de zender is al jaren helder, wij richten ons op de mannen van Nederland en bieden wat zij willen zien. In de realityserie 'Ice Road Truckers' rijden vrachtwagenchauffeurs honderden kilometers over de bevroren meren naar het noordelijkste puntje van Canada, om daar de mijnwerkers van materiaal en voorraden te voorzien.

De spanning dat de 40 ton wegende truck door het ijs kan zakken is constant te voelen. De beloning voor de chauffeurs is hoog maar de risico's zijn nog groter.



Direct daarna wordt het laatste voetbalnieuws uit binnen- en buitenland in 'Voetbal International' besproken door Johan Derksen en René van der Gijp, twee heren die zeker geen blad voor de mond nemen. Deze vaak stevige discussies vinden uiteraard plaats onder de bezielende leiding van Wilfred Genee. Behalve spanning en voetbal horen ook auto's thuis op de ideale mannenavond. In 'Wheels On 7' worden in de studio de laatste nieuwtjes en weetjes op autogebied besproken door presentator Jeroen Nieuwenhuize en twee experts. Deze gesprekken worden onderstreept met items, tests en verslagen. Kortom, de maandagavond bij RTL 7 is een typische avond voor en door mannen."



Uitzending: RTL 7, elke maandag vanaf maandag 29 september:

20.30 - 21.30 uur 'Ice Road Truckers'

21.30 - 22.30 uur 'Voetbal International'

22.30 - 23.30 uur 'Wheels On 7'



Website: rtl7.nl

Geen opmerkingen: