vrijdag 3 oktober 2008

BRIDGET TEST KINDERWAGENS MET FROUKJE DE BOTH, KRIJGT EEN AURA READING EN GAAT NAAR BABYKOOKLES

BRIDGET TEST KINDERWAGENS MET FROUKJE DE BOTH, KRIJGT EEN AURA READING EN GAAT NAAR BABYKOOKLES




In een nieuwe aflevering van het RTL 5-programma' 'Hoe Word Ik Mama In Amsterdam-Zuid?' op maandag 6 oktober gaat Bridet samen met haar zwangere vriendin Froukje de Both kinderwagens testen. Omdat zij straks ook een kinderwagen nodig heeft, kunnen zij dit mooi samen doen. De kinderwagen moet natuurlijk aan verschillende eisen voldoen, zoals goed wendbaar zijn en hij moet met één hand bestuurbaar zijn, zodat je met de andere hand kunt bellen. En niet te vergeten waterproof, wat natuurlijk onmisbaar is in Nederland.



Verder brengt Bridget een bezoek aan Francien Degewij. Volgens Francien heeft ieder mens een aura om zich heen die zij kan zien, horen en voelen als een kleurenspectrum. En de helderheid van die kleuren hebben bepaalde betekenissen. De term 'roze wolk' komt uit de wereld van de aura reading, omdat zwangere vrouwen heel veel roze in hun aura hebben. Geldt dat ook voor Bridget?



Bridget vindt het de hoogste tijd om zich weer een beetje toonbaar te maken. En bij wie beter dan bij make-up artist Mari van de Ven kan zij zich helemaal in de watten laten leggen? Naast een poedertje heeft hij ook de nodige tips voor zwangerschapsstriae en een lekker geurtje, want tijdens de zwangerschap draait het reukvermogen op volle toeren. En uitgerekend nu haar reuk zo goed werkt, heeft Bridget ook afgesproken om babyhapjes te gaan leren koken.



Uitzending: maandag 6 oktober, tussen 21.30 uur en 22.00 uur bij RTL 5.

Herhaling: zaterdag 11 oktober, tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 5.



Website: hoewordikmamainamsterdamzuid.nl

Geen opmerkingen: