vrijdag 26 september 2008

Djumbo is er klaar voor!



Djumbo is er klaar voor!
Nieuwe single, nieuw album en bovendien vijf jaar samen

Hilversum 26 september – Het zijn spannende tijden voor meidengroep Djumbo. Vanaf vandaag is hun nieuwe single Boyz & Girlz verkrijgbaar, vanaf 24 oktober het gloednieuwe album Magic en als klap op de vuurpijl bestaan ze dit jaar vijf jaar en vieren dit met zeven grote concerten door heel Nederland.

Boyz & Girlz

Boyz & Girlz is de eerste single van het nog uit te komen album Magic. De single is een vrolijke plaat, dansbaar voor de kids en vooral helemaal Djumbo! De single gaat gepaard met een spetterende videoclip vol flitsende kleuren en kleurrijke outfits. De clip zal de komende tijd vaak voorbij komen op zenders als Nickelodeon, Jetix en de TROS.

Nieuw album

Na hun eerste 2 succesvolle albums, getiteld: Jump en Spotlight, en vele top 10 hits zoals: Hide and seek, Eyahe, Boya boya bay en Real Djumbo verschijnt op 24 oktober a.s. hun 3e album, getiteld: Magic. Bijzonder aan dit album is de verpakking. De cd is verpakt in een speciaal Djumbo doe boekje In het boekje zijn puzzels, fotoreportages en leuke Djumbo weetjes te vinden. Een musthave voor de échte Djumbo fan!

Vijf jaar Djumbo

Dat Djumbo dit jaar haar vijfde verjaardag viert laten ze niet onopgemerkt voorbij gaan. In samenwerking met Jumbo Supermarkten geven de meiden zeven grote verjaardagsshows. Onder de titel: Jumbo Djumbo Magic Show doen Lindsy, Lotte en Svenja locaties als de Brabanthallen en Ahoy aan. ‘Door de Jumbo Djumbo Magic Show gaat een grote Djumbo droom in vervulling, namelijk optreden in Ahoy! We kijken er onwijs naar uit en het gaat een tijd worden om nooit meer te vergeten! aldus Djumbo. De Jumbo Djumbo Magic show is een vrolijke musical voor het hele gezin. In een ruim 1 uur durend spektakel beleven de meiden van Djumbo allerlei spannende avonturen. Samen met vrienden als Jim, Yes-R, Monique Smit, CH!PZ, Ernst , Bobbie en de Rest én Jeroen van der Boom vieren ze op een onvergetelijke manier hun verjaardag.


Geen opmerkingen: