vrijdag 26 september 2008

RTL week programmering

BESTEMMING NEDERLAND, ZATERDAG 27 SEPTEMBER, 18.55 UUR, RTL 4
- Cynthia Abma is in park de Hoge Veluwe samen met DJ Jeroen Kijk in de Vegte. Hij blijkt een passie te hebben voor misschien wel de rijkste familie uit begin vorige eeuw, de Kröller-Müllers.
- Koert-Jan de Bruijn is uitgenodigd om het laatste weekend in Nederland van de familie Boseler mee te maken. Ze gaan naar Dubai emigreren en willen graag een paar mooie plekje van de Veluwe met hem delen.

BUSINESS CLASS, ZONDAG 28 SEPTEMBER, 11.00 UUR, RTL 7
- Rienk Kamer van Financiële Strategie
- Don Schothorst van Solutions Addiction Treatment Consultants
- Gaby Broekhuijsen van Parc Estate Recreatie Makelaars
- Eduard Schaepman van Regus Benelux
- Suze bezoekt een modeshow van Sheila de Vries en van Erny van Reijmersdal

DE KWESTIE VAN SMAAK, ZONDAG 28 SEPTEMBER, 16.30 UUR, RTL 4
De één eet vegetarisch en de ander niet. Om dan toch samen te kunnen eten, dat is de kwestie die Rene vandaag voor deze twee vriendinnen moet gaan oplossen. En doet doet hij met de Italiaanse slag.

LIFE & COOKING, ZONDAG 28 SEPTEMBER, 17.45 UUR, RTL 4
- Gordon komt praten over zijn nieuwe album en en brengt zijn nieuwe single 'Sugar Baby Love' ten gehore.
- ook 'Idols'-winnares Nikki heeft een nieuwe single, 'Bring Me down'. De primeur hiervan zit natuulijk in 'Life & Cooking'.

GOOISCHE VROUWEN, ZONDAG 28 SEPTEMBER, 20.30 UUR, RTL 4
Martin wordt gevraagd om bij Jack van Gelder 'Triviant' te komen spelen op tv. Daarop nodigt Cheryl iedereen uit om te komen oefenen met Martin, want hij moet wel winnen natuurlijk. Gaat ze daarin niet ver? Ook Tante Cor komt langs.

ROCK NATION, ZONDAG 28 SEPTEMBER, 21.30 UUR, RTL 5
De muzikanten gaan in dezelfde geformeerde bands als vorige week een demo opnemen. Deze zullen ze later nodig hebben voor het maken van hun eigen videoclip. Vanaf de eerste week heeft Anouk al last van haar stem, deze week moet ze zelfs stoppen met zingen en besluit ze naar het ziekenhuis te gaan. Valt het mee of loopt Anouk's plek in de uiteindelijke band gevaar?
Tot slot krijgen de 15 muzikanten een echte metamorfose om op de foto te gaan bij niemand minder dan fotograaf Ron Tetteroo. Aan het eind van de aflevering zal Edwin weer vijf muzikanten definitief naar huis sturen. Wie ziet zijn droom definitief in duigen vallen en zal geen plek krijgen in de nieuwe rockband van Edwin Jansen?

HOE WORD IK MAMA IN AMSTERDAM-ZUID?, MAANDAG 29 SEPTEMBER, 21.30 UUR, RTL 5
Bridget spreekt af met Beau van Erven Dorens. Ze wil graag weten hoe hij zijn drukke baan weet te combineren met het vaderschap. En bovenal wil ze weten hoe het zit met de seks tijdens de zwangerschap. Kan het kwaad? En merkt de baby er iets van? Beau kan haar wel wat tips geven. Wie haar ook meer informatie hierover kan geven, is Mariël Croon, schrijfster van het bekende boek 'Veilig Zwanger'. Ook brengt Bridget een bezoekje aan een autoshowroom. Ze vindt haar huidige auto namelijk niet groot genoeg en gaat daarom op zoek naar een ruimere auto. En Bridget krijgt au pairs op bezoek, want als je er een beetje bij wilt horen in Amsterdam-Zuid hoor je natuurlijk ook een au-pair te hebben.

DE NAAKTE WAARHEID, WOENSDAG 1 OKTOBER, 21.25 UUR, RTL 4
Joyce lijdt al jaren onder haar negatieve zelfbeeld. Vroeger was zij gezet en door het vele lijnen ontwikkelde zij een eetstoornis. Ze vindt zichzelf erg lelijk en ziet nog steeds een te dikke vrouw in de spiegel. Kan Robert haar helpen om dit verkeerde zelfbeeld achter haar te laten?

GILLEND NAAR HUIS, WOENSDAG 1 OKTOBER, 20.30 UUR, RTL 4
In deze aflevering beleeft Gordon een hysterische meidenavond: niet alleen gaat hij met vier 18-jarige teen queens op stap, hij gaat ook nog eens langs bij zijn favoriete zuster op de camping in Spanje.

FASHION TRIX, DONDERDAG 2 OKTOBER, 22.00 UUR, RTL 8
Vandaag worden de zussen Marianne en Priscilla onder handen genomen door Daisy en haar stylingteam. Marianne wil een vrouwelijke twist aan haar stoere karakter toevoegen en Priscilla is op zoek naar een duidelijke lijn in haar eigen wirwar aan kledingstijlen. In de Magic Make Over wordt Shanty een dagje de look-a-like van topmodel en presentatrice van het tv-programma 'America's Next Top Model', Tyra Banks. Stylist Nigel Barker, bekend van hetzelfde tv-programma, verklapt aan Daisy zijn tips en trix over beauty en fashion.

Geen opmerkingen: