zondag 17 augustus 2008

WeekendRick terug op de Nederlandse radio


WeekendRick terug op de Nederlandse radio



Naarden, 13 augustus 2008 | De bekende dj Rick van Velthuysen gaat per 1september 2008 naar Radio Veronica. Met de komst van Van Velthuysen naar Radio Veronica keert ook zijn populaire programma 'WeekendRick' terug op de Nederlandse radio.

Vanaf 1 september 2008 is Rick van Velthuysen bij Radio Veronica te horen. Van Velthuysen gaat onder andere het programma 'WeekendRick' op zaterdag en zondag tussen 12.00 en 15.00 uur presenteren bij de zender met de beste 80's & 90's hits. Hiermee is het ultieme weekendprogramma, dat Rick voorheen bij Radio 538 maakte, weer terug op de Nederlandse radio.

Ab Trik, CEO Radio Veronica: 'Ik vind het erg leuk dat we met de komst van Rick weer een grote naam aan de lijst met bekende Radio Veronica-DJ's kunnen toevoegen. Met 'WeekendRick' wordt een uniek programma toegevoegd aan de bestaande programma's van Radio Veronica. Ik weet zeker dat wij met 'WeekendRick' veel luisteraars in het weekend een groot plezier doen.'

Radio Veronica-DJ Rick van Velthuysen: 'Mijn hele leven lang heb ik al 'Vee-roo-ni-caa' op de radio willen zeggen. En nu mag ik dat!'

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Rick van Velthuysen, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

Geen opmerkingen: