donderdag 19 mei 2011

‘DE JONGENS TEGEN DE MEISJES’: NIEUWE ZATERDAGAVONDSHOW BIJ RTL 4



Mannen liegen vaker, maar vrouwen zijn er beter in en mannen denken in tegenstelling tot vrouwen vaak aan seks, maar nóg meer aan eten. Stellingen die centraal staan in de nieuwe zaterdagavondshow ‘De Jongens Tegen De Meisjes’, die vanaf zaterdag 21 mei bij RTL 4 is te zien.

In deze gezellige, humoristische spelshow staat de gedachte van het andere geslacht centraal. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan. Elk team bestaat uit drie wekelijks wisselende BN’ers en elk team heeft één lid van een bekend Nederlands duo. Het duo bestaat altijd uit een man en een vrouw die tegen elkaar spelen. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van het andere geslacht om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

In de eerste aflevering speelt Tijl samen met Carlo Boszhard, Winston Gerschtanowitz en John van den Heuvel tegen met meisjesteam bestaande uit Irene Moors, Renate Verbaan en Kim-Lian van der Meij aangevoerd door Chantal.


 
Volgens een bekend gezegde komen mannen van Mars en vrouwen van Venus en juist die tegenstelling vormt de basis van deze nieuwe entertainmentshow. Elke ronde bestaat uit een spel, waarbij de jongens en de meisjes zich steeds moeten afvragen; wat zou een vrouw hiervan vinden of hoe zou een man dit aanpakken. Hoe beter ze dit inschatten des te meer kans ze maken op de overwinning. Beide teams spelen verschillende rondes van spellen voor hun achterban, een uitzinnig publieksvak met honderd mensen van hetzelfde geslacht. Met de spellen proberen ze zo veel mogelijk geld bij elkaar te verdienen, want het team dat de finale wint, mag het geldbedrag verdelen en uitgeven.

 
Uitzending: wekelijks, vanaf zaterdag 21 mei, tussen 20.30 uur en 22.00 uur bij RTL 4.




Geen opmerkingen: