zondag 9 januari 2011

NIEUWE SPELSENSATIE ‘MINUTE TO WIN IT’ VAN START MET MILJOENENPUBLIEK

                                Foto Jim Hoogendorp


De nieuwe spelsensatie van RTL 4, ‘Minute To Win It’ is gisteravond van start gegaan met een miljoenenpubliek. Maarliefst 1,7 miljoen kijkers stemde af op het zenuwslopende spelprogramma dat wordt gepresenteerd door Gordon. Gister werd er al een bedrag van 10.000 euro uitgekeerd aan de tweeling Patrick en Richard en in de tweede aflevering, op zaterdag 15 januari, is te zien of Anouschka de tien spellen in één minuut weet te spelen en wel met die felbegeerde 100.000 euro naar huis gaat.

Erland Galjaard, Programma Directeur RTL 4: “Na een recordjaar trappen we 2011 af met een groot nieuw zaterdagavondprogramma en een uitstekende start. Gordon trekt met ‘Minute To Win It’ direct een miljoenenpubliek. Wij zijn trots op hem en zijn blij dat de kijker deze vernieuwing telkens weet te waarderen.

In de ‘Delta Lloyd Home Challenge’ via de site www.minutetowinit.nl maken de thuisspelers volgende week kans op 1000 euro belasting vrij. Zij moeten zich concentreren op het spel ‘Hanky Panky’, waarbij een hele tissuebox binnen één minuut moet worden leeg getrokken.

Uitzending: elke zaterdag, tussen 20.30 uur en 21.30 uur bij RTL 4.




Geen opmerkingen: