donderdag 6 januari 2011

100% NL Award ‘Nieuwkomer van het Jaar’ Wesley Klein


Wesley Klein is door de luisteraars van 100% NL gekozen tot ‘Nieuwkomer van het Jaar’. Hiermee laat hij bij de 100% NL Awards net Caro Emerald en de andere nieuwkomers JURK! en Jaap Reesema achter zich.

“Wesley Klein heeft weer een mooie start van een nieuw jaar. In januari vorig jaar won hij ‘Popstars’ en nu wint hij de 100% NL Award ‘Nieuwkomer van het Jaar’. We hebben al veel gezien en gehoord van Wesley het afgelopen jaar en hopelijk is dat een voorbode van wat er allemaal nog gaat komen in 2011", aldus programmadirecteur Roland Snoeijer.

Albert Verlinde reikt de 100% NL Awards dinsdag 11 januari uit aan Marco Borsato, Nick & Simon en Wesley Klein. Rene Froger, winnaar van de 100% NL Oeuvre Award, zal hierbij ook aanwezig zijn. Helaas is Ilse DeLange verhinderd. De 100% NL Awards zijn mede tot stand gekomen in samenwerking met Buma Cultuur. Buma Cultuur ondersteunt de muziek uit Nederland.

100% NL

Met 1,8 miljoen luisteraars per week is 100% NL het snelst groeiende radiostation van Nederland. 100% NL is het radiostation met de muziek van Nederland. Je hoort de hits van o.a. Nick & Simon, Ilse DeLange, Guus Meeuwis, Caro Emerald, Jan Smit maar ook klassiekers van Frank Boeijen, Paul de Leeuw en Trijntje Oosterhuis. Ook Jan van Veen’s Candlelight wordt uitgezonden op 100% NL. Het station is overal in Nederland te beluisteren. Kijk voor de frequenties op www.100p.nl.

Naast het radiostation heeft 100% NL ook een eigen magazine: het 100% NL Magazine. Het nieuwe 100% NL Magazine ligt vanaf nu in de winkel met onder meer een uitgebreid interview met Van Velzen en Bracha van Doesburg.



Geen opmerkingen: