dinsdag 23 maart 2010

Veronica brengt Human Target naar Nederland

Veronica brengt Human Target naar Nederland

Op de zondagavond van Veronica komt vanaf 25 april de spannende crimeserie Human Target. Centraal staat Christopher Chance, bodyguard en expert op het gebied van veiligheid. Om zijn klanten te beschermen, neemt Christopher steeds een andere identiteit aan. Hij komt zo iedere keer weer in levensgevaarlijke situaties terecht waarin hij dikwijls zelf het doelwit wordt. Human Target ging begin dit jaar in de V.S. met ruim 10 miljoen kijkers uitstekend van start en hoort helemaal thuis op de sterke zondagavond van Veronica. De serie is vanaf zondag 25 april na NCIS: LA om 22.20 uur te zien bij Veronica.

Het vergt een hoop moed om van jezelf een doelwit te maken zodat je het leven van een ander kunt redden. Christopher Chance is een unieke veiligheidsagent die wordt ingehuurd door mensen die in levensgevaar zijn. Hij gaat heel ver om het leven van zijn klanten te redden: iedere keer weer neemt hij een andere identiteit aan om er achter te komen wie er achter zijn klant aan zit en wat de motieven om te moorden zijn. Met iedere moord die hij voorkomt, wordt langzaam bekend wie Christopher is en waarom hij deze onmenselijke taak op zich heeft genomen. Dat zijn verleden net zo duister is als de situaties waarin hij terechtkomt, wordt in ieder geval snel duidelijk.

Human Target staat in de V.S. succesvol op de woensdagavond geprogrammeerd en is vaak marktleider op deze avond. Mark Valley speelt Christopher Chance en neemt daarmee de hoofdrol voor zijn rekening. De acteur is onder andere bekend van de series Fringe en Boston Legal. Een andere belangrijke rol is weggelegd voor Chi McBride, die als Winston de beste vriend en zakenpartner van Christopher speelt. Chi is onder andere bekend van de series Pushing Daisies, House M.D. en films als Gone in Sixty Seconds en Mercury Rising.


Human Target: Vanaf zondag 25 april om 22.20 uur.
Bezoek ook onze website: http://www.veronicatv.nl/ .

Geen opmerkingen: