vrijdag 29 januari 2010

KOMEND WEEKEND BIJ RTL 4


GEWOON MOOIER, ZATERDAG 30 JANUARI, 17.00 UUR

- Vivian Slingerland gaat mee met Caroline Louisse, die de eerste tekenen van het ouder worden tegen wil gaan met een S-lift. Deze minilift, waarbij het voorhoofd en de hals buiten beschouwing worden gelaten, is minder ingrijpend dan een volledige facelift

- Actrice Halina Reijn geeft zich vaak letterlijk bloot op het witte doek en toneel. Cellulitis is dan geen fraai gezicht, maar ook Halina heeft daar, net als miljoenen andere vrouwen, last van. De actrice ondergaat, gehuld in een speciaal pantypak, een pittige cellulitisbehandeling met LPG-apparatuur.

- Sandy Jansen heeft genoeg van de donkere kringen onder haar ogen en haar slapper wordende kaaklijn. In de Amsterdamse Medispa krijgt ze middels injectables weer een stralende blik en dankzij een Nefertiti-lift net zo’n strakke kaaklijn als de gelijknamige Egyptische koningin.

- Spataderen zijn niet alleen ontsierend, maar kunnen ook ongemak veroorzaken. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Joyce Palm laat haar spataderen scleroseren, ofwel dichtspuiten.



WAT VINDT NEDERLAND?, ZATERDAG 30 JANUARI, 21.35 UUR

Een team van Peter van der Vorst, met 'Bouwval Gezocht'-collega Bob Sikkes en mede-royalty-volger Marc van der Linden, neemt het op tegen een team van Lenette van Dongen. Zij komt samen met Alfred van den Heuvel ('Kinderen Geen Bezwaar') en Bodil van der Lee.

Presentatie: Jack Spijkerman.



CARLO & IRENE: LIFE 4 YOU, ZONDAG 31 JANUARI, 17.25 UUR

- De voltallige 'X Factor'-jury, Gordon, Eric van Tijn, Angela Groothuizen en Stacey Rookhuizen, komt langs. De talentenjacht start aanstaande vrijdag weer.

- Ex-'X Factor'-kandidaat en -winnares Lisa Lois brengt haar nieuwe single ten gehore.

- Koningin Beatrix is zondag jarig en royalty-volger Marc van der Linden komt vertellen hoe ze het viert, hoe lang ze nog op de troon blijft en hij beantwoordt alle andere vragen die opkomen.

- Volkszanger Frans Duijts zingt 'Ik Mis Je'.

Geen opmerkingen: