dinsdag 18 augustus 2009

SBS 6 helpt meidengroep aan opvolgster Kathleen

SBS 6 helpt meidengroep aan opvolgster Kathleen
Beau van Erven Dorens voice-over K2 zoekt K3

Samen met het productiebedrijf Studio 100 en de Belgische zender VTM begint SBS 6 dit najaar de zoektocht naar een nieuwe zangeres voor de succesvolle meidengroep K3. Wie wordt de nieuwe Kathleen? Zangeressen Karen en Kristel gaan in het tv-programma K2 zoekt K3 op zoek naar haar opvolgster. Zij worden hierbij geholpen door een jury die bestaat uit Patty Brard, Marc Forno, Miguel Wiels en Axana Ceulemans. Beau van Erven Dorens voorziet de afleveringen op zijn geheel eigen wijze van commentaar. K2 zoekt K3 is vanaf zaterdag 22 augustus om 20.00 uur te zien.

Het nieuws dat de blonde Kathleen Aerts na tien jaar de in Nederland en België zeer succesvolle meidengroep K3 ging verlaten, sloeg dit voorjaar in als een bom. Onlangs gaf het drietal een afscheidsconcert, maar dit betekent niet het einde van K3. De roodharige Karen en de zwartharige Kristel hopen in het tv-programma K2 zoekt K3 een nieuwe collega te vinden. In hun zoektocht worden zij bijgestaan door presentatrice en zangeres Patty Brard, choreograaf Marc Forno, K3-componist Miguel Wiels en K3-choreografe Axana Ceulemans.

Vierduizend Nederlandse en Vlaamse gegadigden hebben zich voor de audities aangemeld. Allemaal hopen ze kans te maken op die ene felbegeerde plek in de meidengroep. De winnares van K2 zoekt K3 is immers verzekerd van een glansrijke carrière, samen met Karen en Kristel. Zij zijn al meer dan tien jaar zeer succesvol in Nederland en België.

K3 is een Vlaamse meidengroep met een Nederlandstalig repertoire, gericht op een jong publiek. De naam van de groep is afkomstig van de namen van de drie oorspronkelijke zangeressen: Kristel Verbeke, Karen Damen en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door het productiebedrijf Studio 100. K3 heeft al 4 miljoen cd’s verkocht, had 1.650.000 concertgangers tijdens de negen concertreeksen en kende 1.300.000 bioscoopbezoekers voor de drie K3-speelfilms.

K2 zoekt K3 wordt mede mogelijk gemaakt door Fruittella.
K2 zoekt K3
Vanaf zaterdag 22 augustus om 20.00 uur bij SBS 6

Geen opmerkingen: