dinsdag 18 augustus 2009

MEN & GENTLEMEN, Het Nitro Circus komt eraan!

MTV presenteert voor alle mannen een show met ballen

Amsterdam, 17 augustus 2009

Vanaf 6 september strijkt het lang verwachte Nitro Circus eindelijk neer in Nederland. De show, die in Amerika al een doorslaand succes is, komt voort uit een eerdere samenwerking tussen Jackass producenten Jeff Tremaine, Johnny Knoxville en Travis Pastrana. In Nitro Circus volgen we ’s werelds beste freestyle motorcross berijder Travis Pastrana weer, maar nu met zijn professionele atletische vriendjes. Hun motto: extreem kan altijd extremer!



Of het nu uit een vliegtuig springen zonder parachute of een dubbele achterwaartse salto op een motor is, het kan Pastrana niet gek genoeg. De overige castleden zijn net zo gek als hij en zijn daarnaast vrienden voor het leven: professioneel bergbeklimmer Jim DeChamp, de charismatische luidruchtige Andy Bell, skiër/basejumper Erik Roner, professioneel motorcross racer Jolene van Vugt en de stoere en hysterische voormalige sheet-rocker streetbike Tommy. De show volgt Travis en zijn Nitro Circus als zij rond de wereld reizen om de meest extreme stunts uit te halen en het uiterste te vergen van hun lichaam. Hun hilarisch intense en irrationele spel van “ik kan het nog beter” gecombineerd met hun sterke vriendschap maken deze show vol ravage een van de meest vermakelijke show sinds jaren.



“In tegenstelling tot Jackass, zijn de Nitro Circus castleden echte professionals, maar dat betekent niet ze gezond verstand hebben, want dat hebben ze niet. Ik vraag me af of deze gasten überhaupt verstand hebben!” Aldus Johnny Knoxville.

Vanaf zondag 6 september om 20.50 uur te zien bij MTV

Geen opmerkingen: