woensdag 19 augustus 2009

Nick Nielsen staat voor een mooie uitdaging.





Nick Nielsen staat voor een mooie uitdaging. Hij is door Gerard Joling gevraagd voor de presentatie van zijn spectaculaire concert ‘For Your Eyes Only’. Gerard merkte enkele jaren geleden het presentatietalent al op. Hij vind hem nu volwassen genoeg en hoopt dat dit zijn ontwikkeling ten goede komt.

Gerard vind het belangrijk dat jong talent de kans krijgt in Nederland. Nick is enorm adrem, overtuigend en welbespraakt. Daarnaast heeft hij een sterke performance en is het een hele aardige kerel met een geweldige uitstraling.



De tweevoudig Nederlands kampioen goochelen verzorgde vele shows na het behalen van diverse titels in landen als China, Italië, Duitsland, Engeland, Thailand,Mexico en Hong Kong. Tevens verzorgde hij de opening van de opendag van Feyenoord Rotterdam, een prachtige openingsillusie voor 50.000 mensen en verzorgde hij spectaculaire illusie tijdens 3 concerten van niemand minder dan DJ Tiesto!


Eind 2004 kreeg Nick het verzoek van RTL Nederland om John Williams op te volgen als presentator van het programma Lijn 4. Nick pakte deze kans met beide handen aan. En maakte kennis met live televisie en interviewde in 3 jaar zeer uiteenlopende gasten. Van Joop van den Ende tot aan Gerard Joling en Van Marco Borsato tot aan Paul Rosenmoller.

Naast vele presentaties en optredens is Nick Nielsen sinds dit jaar het gezicht van het muziek programma ‘Hart voor Muziek’ dat te zien is op ruim 23 regionale zenders en waar Gerard ook al een aantal keer te gast was.


Nick vind het een enorme kans waar hij ontzettend veel zin in heeft! Gerard vind hij een geweldig mens en wat hem betreft de meest populaire zanger van Nederland. Het is wel zwaar 8 uur live spektakel maar Nick gaat er alles aan doen om het publiek klaar te stomen voor het mooiste concert van het jaar!

Tickets voor Gerard Joling In Concert: For Your Eyes Only zijn verkrijgbaar via http://www.gerardjolinginconcert.nl/ en Ticketservice (http://www.ticketservice.nl/ / 0900 300 1250). Ook kun je terecht bij alle filialen van Primera, GWK- VVV en grote Postkantoren en de grotere Free Record Shops.


Voor meer informatie, ga naar http://www.gerardjolinginconcert.nl/ .

Geen opmerkingen: