woensdag 19 augustus 2009

Met Daan Nieber, Pieter Jouke en Beau van Erven Dorens


Met Daan Nieber, Pieter Jouke en Beau van Erven Dorens

CQC gaat ‘dwars door het nieuws’

Vanaf vrijdag 28 augustus gaat de nieuwsshow CQC van start met een bijzonder presentatietrio. Naast Beau van Erven Dorens zullen Pieter Jouke en Daan Nieber het nieuws wekelijks van een geheel andere kant laten zien. Bijgestaan door diverse razende reporters zullen Beau, Daan en Pieter menig bekende en onbekende Nederlanders kennis laten maken met de eigenzinnige wijze waarop CQC het nieuws verslaat. De mannen in de zwarte pakken en voorzien van de speciale CQC-zonnebrillen zijn vanaf volgende week vrijdag wekelijks om 21.30 uur te zien bij Veronica.

Nu duidelijk is wie er naast Beau plaats gaan nemen, is het tijd voor een korte kennismaking. Pieter Jouke (1973) is van beroep grappenmaker. Dat doet hij in zijn programma De Staat van Verwarring (eerst op tv, nu in de theaters). Ook schreef hij voor tv-programma’s als Doe Maar Normaal en Koppensnellers (waarin hij ook te zien was als Balkenende en Remkes) en het radioprogramma Spijkers met Koppen. Daarnaast is Pieter een van de drijvende krachten achter de ideale site tijdens de koffiepauze: www.burorenkema.nl.

Daan Nieber (1980) is een heel ander verhaal. Daan heeft al aardig wat vlieguren in de media achter z’n naam staan. Als verslaggever van DAG TV, researcher bij IDTV en tot hij CQC’er werd, werkte hij als eindredacteur bij AT5. Bijna had Daan dagelijks aan iedereen onder de twaalf uitgelegd hoe de wereld in elkaar steekt toen hij bij de laatste zes zat als nieuwe presentator van Het Klokhuis. Bij CQC gaat hij min of meer hetzelfde doen, maar dan voor volwassenen. Is het toch nog goed gekomen met de jongen die studeerde in Maastricht, Singapore en Edinburgh en ruim een jaar uittrok voor zijn scriptie over gaswinning in de Waddenzee.

Aan Beau gaan we geen woorden meer vuil maken. Beau is gewoon Beau en vanaf volgende vrijdag gaan de drie mannen ‘dwars door het nieuws’. Zet je schrap voor CQC!


CQC is vanaf vrijdag 28 augustus om 21.30 uur te zien bij Veronica

Geen opmerkingen: