dinsdag 9 juni 2009

Kwalificatie geeft groen licht voor WK-lied Harry V. & Ali B.

Kwalificatie geeft groen licht voor WK-lied Harry V. & Ali B.
Oranje met maximale zegereeks op weg naar WK

Het Nederlands elftal kan a.s. woensdag tegen Noorwegen een belangrijke stap zetten richting een maximale zegereeks in de WK-kwalificatiestrijd. Oranje wist tot nu toe alle kwalificatieduels te winnen en kan zich dus nog steeds zonder puntverlies kwalificeren voor het eindtoernooi in Zuid-Afrika. Reden genoeg voor Harry Vermeegen om morgenavond in Harry van Oranje zijn WK-lied met Ali B. meer gestalte te geven. De WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Noorwegen is a.s. woensdag vanaf 19.55 uur live te zien bij SBS 6.

Bondscoach Bert Van Marwijk heeft geen enkele reden om zijn team een stapje terug te laten doen nu deelname aan het WK een feit is. De Oranjeselectie kan namelijk zonder enig puntverlies naar Zuid-Afrika afreizen, wat een unieke prestatie zou zijn. Maar ook Noorwegen heeft nog steeds een kans op kwalificatie en zal alles op alles zetten om de zegereeks van het Nederlands elftal halt toe te roepen. De interland van woensdag belooft daarmee een echte tweestrijd met een feestelijk randje te worden.

Maar er valt meer te lachen voor de Oranjespelers, want morgenavond staat Harry van Oranje weer op het programma. Harry Vermeegen heeft dan een hilarisch huisbezoek bij Johnny Heitinga in Madrid en hij duikt weer de muziekstudio in met Ali B. voor hun WK-lied. Voor een Oranjefan gaat Harry naar het trainingskamp in Katwijk om daar een speciaal stukje Oranje te ‘lenen’. Harry van Oranje is dinsdagavond om 23.15 uur te zien bij SBS 6.

Jan Joost van Gangelen evalueert in de studio de wedstrijd met zijn tafelgasten Ruud Gullit en Jaap Stam. Hans Kraay jr. staat zoals altijd langs de lijn om de spelers en de coach aan te spreken en Pierre van Hooijdonk schuift aan bij verslaggever Leo Oldenburger om de wedstrijd van commentaar te voorzien.

Harry van Oranje
Dinsdag 9 juni, 23.20 uur bij SBS 6
SBS 6 Sport: WK Kwalificatieduel Nederland - Noorwegen
Woensdag 10 juni, 19.55 uur bij SBS 6

Geen opmerkingen: