donderdag 7 mei 2009

METROPOLE ORKEST ONTMOET BEN CRAMER, LENETTE VAN DONGEN EN MATHILDE SANTING

Ben Cramer, Lenette van Dongen en Mathilde Santing treden zaterdag 9 mei op in het AVRO-programma ‘Het Metropole Orkest ontmoet’. Onder begeleiding van het Metropole Orkest brengen ze nummers waarmee ze ‘iets’ hebben. Het programma wordt gepresenteerd door Frits Sissing.

Ben Cramer zingt zijn lievelingslied ‘Love is all’ van Malcolm Roberts, een nummer dat hij in 1969 voor het eerst op een Songfestival hoorde. Mathilde Santing brengt de Nederlandse vertaling van ‘Chain Reaction’ en Lennete van Dongen pakt flink uit met ‘You gotta have boobs’ van Ruth Wallis.

Presentator Frits Sissing zegt over het programma: ,,Het Metropole Orkest is één van de beste orkesten van Nederland. De artiesten die elke week zelf hun programma mogen samenstellen vinden het oprecht een eer, dat ze met het orkest mogen werken. Die spanning, die sensatie die ze ervaren om met dit orkest te mogen optreden, zie je onmiddellijk in het programma terug. Het zijn hele sfeervolle, intieme programma’s geworden, waarvan iedereen die van muziek houdt kan genieten. Ik heb in ieder geval genoten van de opnames, ik verwacht de kijker ook.’’



‘Het Metropole Orkest ontmoet…’ zaterdag 9 mei rond 20.15 uur op Nederland 2 bij de AVRO.

Geen opmerkingen: