dinsdag 14 april 2009

'LAAT ZE MAAR LACHEN' TERUG MET THEMA'S BIJ RTL 4


De zaterdagavondshow 'Laat Ze Maar Lachen' keert terug en is vernieuwd. Met tien thematische afleveringen en een gloednieuwe presentator gaat het programma zaterdag 25 april bij RTL 4 van start.



In het komende seizoen van 'Laat Ze Maar Lachen' is elke uitzending gerelateerd aan een thema. Per week ontvangt Robert drie bekende gasten die gekoppeld zijn aan dat onderwerp. Zo staat er een aflevering in het teken van 'De Toppers', waarin Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom hun opwachting maken. Ook de thema's 'RTL Boulevard' (met Winston Gerschtanowitz, Peter van der Vorst en John van den Heuvel) en 'Reizen' (met Ursul de Geer, Sander Janson en Stella Gommans) komen aan bod. Net als de thema's 'Klussen, Wonen & Koken' (met Froukje de Both, Eric van der Hoff en Rudolph van Veen), 'Typetjes On Stage' (met Tineke Schouten, Hans Kazan en Kim-Lian van der Meij), 'Talentenjachten' (met Gerard Joling, Angela Groothuizen en Eric van Tijn), 'Sport & Nieuws', 'Ouderwets Gezellig/Amusement' (met Frits Sissing, Joke Bruijs en Marilou van Steenis), 'Series & Soaps' (met Christophe Haddad, Kelly Pfaff en Lone van Roosendaal) en 'Beauty & Glamour' (met Dyanne Beekman, Maik de Boer en Patricia Paay).



De beelden in 'Laat Ze Maar Lachen' bevatten niet alleen bloopers van de bekende gasten, maar ook tv-fragmenten die op zichzelf al lachwekkend zijn. Naast de komische missers, passeren ook diverse blunders van Robert zelf de revue. Tevens is er wekelijks een echte 'klassieker' te zien. Dit betekent dat de zaterdagavond van RTL 4 vanaf half april weer garant staat voor vele lachsalvo's.



Uitzending: RTL 4, tien afleveringen van zaterdag 25 april t/m zaterdag 27 juni, tussen 20.30 uur en 22.00 uur.



Website: www.rtl.nl/laatzemaarlachen

Geen opmerkingen: