dinsdag 14 april 2009

BEAU EN LIEKE STARTEN NIEUW DANSAVONTUUR 'DANCING WITH THE STARS'

Beau van Erven Dorens en Lieke van Lexmond staan samen aan de start van een nieuw dansavontuur in 'Dancing With The Stars', dat vanaf 15 mei op de goed bekeken vrijdagavond van RTL 4 live is te zien. In een verrassend decor moeten dit keer negen sterren én professionele dansers, in opvallende kleding en begeleid door een moderne band, hun dansbewegingen voor een zeer vakkundige nieuwe jury presenteren. Van quickstep tot rumba, van tango tot jive, alle Ballroom- en Latin-dansen passeren weer de revue, maar worden dit keer gecombineerd met strakke free-style moves.



Ook nieuw dit seizoen is de sensationele dance-off. In 'Dancing With The Stars: De Uitslag' bepalen, net als voorgaande jaren, de jury en de kijker welke dansparen doorgaan naar volgende week. De twee koppels die als laatste zijn geëindigd, moeten in de dance-off tegen elkaar strijden. Wie danst wie de studio uit? De jury heeft de laatste stem.



De live-shows worden afgewisseld met korte reportages, waarin de vaak hilarische repetities van de bekende Nederlanders te volgen zijn. Kortom; een week na de finale van 'X FACTOR' worden hele gezinnen wederom getrakteerd op een gezellige familieavond bij RTL 4 met 'Dancing With The Stars'.



Uitzending: 'Dancing With The Stars', elke week vanaf vrijdag 15 mei, tussen 20.30 uur en 22.00 uur bij RTL 4 (8 afleveringen).



Uitzending: 'Dancing With The Stars: De Uitslag', elke week vanaf vrijdag 15 mei, tussen 22.35 uur en 23.00 uur bij RTL 4 (8 afleveringen).



Website: www.rtl.nl/dancingwiththestars


Geen opmerkingen: