donderdag 12 maart 2009

Ellen ten Damme heeft gastrol in De Hoofdprijs

Zangeres en actrice speelt Peggy in SBS 6-serie
Ellen ten Damme heeft gastrol in De Hoofdprijs


Ellen ten Damme is in de gedaante van de verleidelijke Peggy te zien in de nieuwe dramaserie De Hoofdprijs. Peggy krijgt in de serie een affaire met één van de hoofdpersonages. Of het echte liefde is of dat het Peggy alleen om het geld te doen is, moet de serie uitwijzen. Al eerder werd bekend dat Ron Brandsteder een gastrol in de nieuwe dramaserie heeft. De Hoofdprijs is vanaf 13 maart om 20.30 uur bij SBS 6 te zien.

Na een toevallige ontmoeting tussen Peggy en één van de hoofdpersonages, ontstaat er een stormachtige affaire tussen beiden. De twee beleven onder andere een heftige nacht in het hotel waar het personage van Ron Brandsteder als manager optreedt. De affaire krijgt al snel een onverwachte wending met verstrekkende gevolgen.

Ellen ten Damme is in Nederland en Duitsland vooral bekend als zangeres, maar heeft zich op acteergebied ook al ruimschoots bewezen. Zo was ze te zien in films als De Kleine Blonde Dood en Costa en werd ze bij haar filmdebuut in 1991 zelfs genomineerd voor een Gouden Kalf. Ze brak echt door met haar rol in de advocatenserie Pleidooi. Om invulling te geven aan de rol van de sexy Peggy maakt de veelzijdige Ellen ten Damme nu opnieuw tijd vrij voor het acteren.

Vrijdag de 13e is voor Ellen ten Damme een dubbele geluksdag. Niet alleen gaat De Hoofdprijs van start, ook haar theatertour Durf Jij?!? gaat op deze dag in première.

De Hoofdprijs
Vanaf vrijdag 13 maart 2009 wekelijks om 20.30 uur bij SBS 6
Foto Jim Hoogendorp www.persfotobureau.nl

Geen opmerkingen: