vrijdag 13 maart 2009

DERTIGER HEEFT ALLES, MAAR IS HIJ OOK TEVREDEN?


Chantal Janzen en Ruben Nicolai presenteren AVRO-programma 'Zóóó30!'


Dertigers hebben vrijwel alles, maar zijn toch vaak ontevreden. Is dit het nou? Het AVRO-tv-programma ‘Zóóó30!’ biedt op donderdag 26 maart dertigers ‘een kijkje in zichzelf’. Wat houdt ze bezig en wat baart ze zorgen? Testjes, tips & tricks en natuurlijk dertigers zelf zorgen voor 75 minuten erkenning en herkenning. In het publiek zitten onder meer Victoria Koblenko, Edsilia Rombley en Remco Veldhuis. ‘Zóóó30!’ wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Ruben Nicolai.



Uit onderzoek blijkt dat veel dertigers last hebben van dilemma’s, twijfels en grote levensvragen. Vooral de twijfels over relatie, kinderen en loopbaan scoren hoog, zo blijkt uit een promotie-onderzoek van Nienke Wijnants. Zij is promovenda aan de UVA, schreef het boek ‘Het Dertigersdilemma’ en is 26 maart te gast bij ‘Zóóó30!’



De ‘hoe dertig ben jij-test’ uit de uitzending kan ook op internet worden gedaan. Op hoedertigbenjij.avro.nl is verder van alles te vinden over dertigers en hun dilemma’s. En er staan exclusieve backstage-video’s op.



‘Zóóó30!’, donderdag 26 maart, circa 20.30 uur, AVRO, Nederland 3 én op http://www.hoedertigbenjij.avro.nl/


Geen opmerkingen: