donderdag 12 maart 2009

Agenda RTL Nederland TV Gids

VAN DER VORST ZIET STERREN, VRIJDAG 13 MAART, 22.00 UUR, RTL 4
- In Manhattan bezoekt Peter het Nederlandse topmodel Yfke Sturm. Hij krijgt een rondleiding door haar prachtige loft en belandt met haar op de catwalk de New York Fashion Week.
- Samen met Carlo Boszhard en Irene Moors bekijkt Peter de eerste beelden van hun nieuwe serie 'De TV Kantine'. Bovendien gunnen Carlo & Irene de kijker een kijkje achter de schermen.
-In Londen heeft Peter een ontmoeting met de Britse popdiva Annie Lennox, een zangeres waar hij vroeger als klein jongetje bang voor was.

CAMPINGLIFE, ZATERDAG 14 MAART, 18.55 UUR, RTL 4
Jessica en Sander kamperen in Zuid-Frankrijk op een camping in Argelès-sur-Mer. Jessica galoppeert met Bep en Bryan over de Franse stranden. Sander wordt door een stel vrienden gevraagd de bergen in te gaan, om daar te ervaren hoe het is om te slapen in de openlucht.


ZEG 'NS AAA, ZATERDAG 14 MAART, 20.00 UUR, RTL 4

Aflevering 2: Café 'Het Bolwerk'

Priscilla (Ellen Pieters) is druk bezig om haar café in orde te maken voor de feestelijke opening. Als dit feestje door een ongelukje in het water dreigt te vallen, lossen haar Tante Mien (Carry Tefsen) en Wieb (Kiki Classen) het op hun eigen wijze op.


IK HOU VAN HOLLAND, ZATERDAG 14 MAART, 20.40 UUR, RTL 4
Linda, Beau en Jeroen ontvangen deze week musical-acteur Ron Link, judoka Deborah Gravenstijn, muziekproducer en 'X FACTOR'-jurylid Eric van Tijn, musical-actrice Brigitte Heitzer, zanger Roel van Velzen en presentatrice Anita Witzier.

LIFE & COOKING, ZONDAG 15 MAART, 17.25 UUR, RTL 4
- Enrique Iglesias is te gast. Hij zingt zijn duet 'Taking Back My Love' ditmaal met de Australische zangeres Gabriella Cilmi.
- Wendy van Dijk en Martijn Krabbé komen vooruitblikken op de liveshows van 'X FACTOR'.
- De 'making of' van Carlo & Irene's nieuwe programma 'De TV Kantine'.
YACHT VISION, ZATERDAG 14 MAART, 17.30 UUR, RTL 4
De vaarroute die Vivian deze week vaart loopt van Zwartsluis via het Meppelerdiep, de Belter Wijde en de Beulaker Wijde naar Blokzijl. Watergids is Wouter, die zijn gezin heeft meegenomen en Vivian alles kan vertellen over deze omgeving. Onderweg stapt topkok Peter Postma van het beroemde sterrenrestaurant Kaatje bij de Sluis aan boord om Vivian en haar gasten van catering op niveau te voorzien. De Belter Wijde en de Beulaker Wijde maken onderdeel uit van De Wieden in de Kop van Overijssel, dat met 5700 hectare water, riet, gras- en hooilanden en moerasbos een van de grotere gebieden van de Vereniging Natuurmonumenten is. Samen met De Weerribben vormt De Wieden het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van West-Europa. Epco blikt terug op de Hiswa die de afgelopen week in de Amsterdamse RAI werd gehouden. Speciale aandacht is er voor de winnaar van de Boot van het Jaar-verkiezing, de Vivante 43 Cabrio Cruiser. Daarnaast portretjes van nieuwe boten en handige tips voor bootbezitters.
HOUSE VISION, ZONDAG 15 MAART, 16.55 UUR, RTL 4
Tim bezoekt in Katschberghöhe, een wintersportplaats in het skigebied Katschberg-Aineck in de Oostenrijkse provincie Karinthië. Het is een knus, op families gericht skigebied, en om dat te illusteren besluit Tim, ervaren skiër als hij is, een groepje kinderen skiles te gaan geven, met hilarisch resultaat. Daarnaast laat hij natuurlijk een aantal vakantie-appartementen zien die je in dit prachtige gebied kunt kopen. Natasha is deze aflevering te vinden in Gouda, waar ze recreatiepark Residence Elzenhof bezoekt, een park waar vakantiewoningen aan het water worden verkocht. In de omgeving doet ze onder meer het historische stadje Oudewater aan, en verdiept ze zich in de toeristische bijzonderheden van Gouda zelf. Koert-Jan tenslotte zoekt in het Limburgse Belfeld, tussen Venlo en Roermond, naar een beetje rust en ontspanning. Aanvankelijk probeert hij het met een tentje, dan in een klooster, maar uiteindelijk blijkt een vakantiewoning in Park Maasduinen de beste keuze.

Geen opmerkingen: