zaterdag 28 februari 2009

The Big Bang Theory op de Comedyavond van Veronica

The Big Bang Theory op de Comedyavond van Veronica

Veronica heeft de hand weten te leggen op de hitserie The Big Bang Theory. De comedyserie draait om Leonard en Sheldon, twee superslimme nerds. De twee weten overal wel iets vanaf, behalve over het leven zelf. De komst van de zeer aantrekkelijke buurvrouw Penny brengt hier echter langzaam verandering in. The Big Bang Theory is in Amerika een groot succes en in Nederland krijgt de serie nu een plek op de Comedyavond van Veronica. The Big Bang Theory is vanaf maandag 2 maart om 21.50 uur te zien.

Leonard en Sheldon lijken het woord ‘nerd’ te hebben uitgevonden; ze zijn verschrikkelijk slim, niet bepaald sociaal en van hun uiterlijk moeten ze het ook niet hebben. De vrienden delen lief en leed en dus ook een appartement waarin ze vele briljante ideeën bespreken. Hoewel Leonard en Sheldon beschikken over een geniaal brein, zijn ze op het gebied van vrouwen en de liefde absoluut geen expert.

Daar komt verandering in wanneer ze een nieuwe buurvrouw krijgen. Dit is de mooie blonde serveerster Penny, die naar Los Angeles is gekomen om het te gaan maken in de showbizz. Penny is allesbehalve slim, maar heeft wel uitstekende sociale vaardigheden. Hoewel Sheldon nog steeds meer geïnteresseerd is in zijn computerspelletjes dan in vrouwen, raakt Leonard op slag verliefd op de mooie buurvrouw. Hij ontdekt door Penny een heel nieuwe wereld; die van vrouwen en misschien zelfs wel die van de liefde.

The Big Bang Theory is onderdeel van een goedscorende comedyavond op de Amerikaanse zender CBS. De serie staat in de Verenigde Staten samen met Garry Unmarried en Two and a Half Men net als bij Veronica geprogrammeerd op de maandagavond.



The Big Bang Theory
Vanaf maandag 2 maart om 21.50 uur bij Veronica.

Geen opmerkingen: