maandag 12 januari 2009

'LIFE & COOKING' PRESENTEERT: IRENE'S MANNENMARATHON

Op zondag 18 januari wordt 'Life & Cooking' voor één keer niet gepresenteerd door het duo Carlo & Irene, maar bij wijze van hoge uitzondering door alleen Irene Moors (Carlo kan niet vanwege het 'Ik Wed Dat Ik Het Kan'-weekend). Om het gemis enigszins te compenseren, heeft zij besloten zoveel mogelijk leuke mannen uit te nodigen: een keur aan gezellige mannen is aanstaande zondag te gast, waaronder Xander de Buisonjé, Eddy Zoey, Veldhuis & Kemper en Nick & Simon. Eerst worden zij zelf geïnterviewd, om daarna als tafelheer de volgende mannen uit de mannenmarathon te ondervragen.



Het Volendamse duo Nick & Simon brengt hun nieuwste single, 'Vallende Sterren', ten gehore en als klap op de vuurpijl brengen de Toppers Irene persoonlijk op de hoogte van hun nieuwe plannen. Ook Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom krijgen te maken met vragen van collega's uit het vak.



Uiteraard is kok Robert Verweij druk met drank en spijs om het de heren naar de zin te maken en Irene waar nodig bij te staan.



Uitzending: RTL 4, zondag 18 januari, van 17.25 uur tot 19.20 uur

Website: http://www.lifeandcooking.nl/

Geen opmerkingen: