maandag 22 december 2008

‘VOETBALVROUWEN’ IN 2009 TERUG BIJ RTL 4

VOETBALVROUWEN’ IN 2009 TERUG BIJ RTL 4
De succesvolle RTL 4-dramaserie ‘Voetbalvrouwen’ keert volgend najaar terug. In dertien gloednieuwe afleveringen zijn de uitgesproken karakters weer wekelijks te volgen waarbij bizarre, dramatische en hilarische situaties natuurlijk onvermijdelijk zijn. RTL 4-Programmadirecteur Erland Galjaard: "RTL 4 is altijd sterk geweest met dramaseries, zoals 'Baantjer' en 'Gooische Vrouwen'. De wendingen in de af en toe zelfs humoristische verhaallijnen en de inmiddels herkenbare karakters uit 'Voetbalvrouwen' weten al twee seizoenen vele kijkers te boeien, dus een derde reeks is voor ons een logische stap."

Het glamourbestaan van Liz (Leontine Borsato), Melanie (Lone van Roosendaal), Renske (Sophie van Oers) en Solange (Nicolette van Dam) komt flink onder druk te staan door de komst van een opvallende dame. “De nieuwe rol in de serie wordt een bekende actrice. De casting daarvoor is in volle gang. Spannend want niet elke actrice heeft de uitstraling om een nieuwe glamourvrouw te zijn”, aldus producent Alain de Levita. De dame in kwestie heet Kate en is visagiste. Ze komt het verhaal in als ze ontdekt wordt tijdens een sexy fotoshoot bij voetbalclub Heros. Al snel is er een vriendschap tussen Kate en Solange, ze hebben immers beiden hetzelfde witte schoothondje. Omdat de hondjes Dushi en Taira vriendinnetjes zijn, worden hun baasjes dit natuurlijk ook. Niet iedereen is blij met deze mysterieuze visagiste, die voor sommige voetbalvrouwen een serieuze bedreiging lijkt te vormen. Welk geheim schuil gaat achter de onschuldig ogende Kate wordt in de loop van het seizoen duidelijk.

Bedenker van de serie Johan Nijenhuis: “Er zijn een aantal transfers dit seizoen. Net als bij topclub Heros kan in de serie een wissel van de spelers goede resultaten opleveren. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen komt er nieuw talent.” Nieuw dit seizoen is de Afrikaanse clubaanwinst Kofi. Hij zorgt in 2009 voor het nodige testosteron op het voetbalveld en ver daarbuiten. Onder leiding van trainer Rutger (Joep Sertons) staan de bekende voetbalhelden Italo (Bas Muijs), Danny (Mike Weerts) en Gio (Curt Fortin) uiteraard ook weer op het veld

Geen opmerkingen: