zaterdag 20 december 2008

Familiezender brengt groots weekendamusement in 2009

Familiezender brengt groots weekendamusement in 2009
De Nieuwe Uri Geller in januari terug bij SBS 6

SBS 6 start op vrijdag 9 januari met een nieuwe reeks van De Nieuwe Uri Geller. Met de bijzondere aanmeldingen dit jaar belooft het spannender en spectaculairder dan ooit te worden. In totaal zullen twaalf mentalisten met elkaar strijden om de nieuwe, Nederlandse opvolger van het wereldwijde fenomeen Uri Geller te worden. Wie de mentalisten zijn en wat voor bijzondere gaven zij hebben, blijft tot het allerlaatste moment een goed bewaard geheim. In de spectaculaire liveshows zal Uri Geller zelf weer een grote en speciale rol vervullen. De Nieuwe Uri Geller is vanaf 9 januari om 20.30 uur bij SBS 6 te zien en wordt gepresenteerd door Tooske Ragas en Patty Brard.

De Nieuwe Uri Geller belooft in 2009 een verbluffend spektakel te worden. In het diepste geheim werden de afgelopen maanden ergens in Nederland gesprekken gevoerd met de mentalisten die zich dit jaar hebben aangemeld. Na de selectieprocedure zijn twaalf bijzondere deelnemers overgebleven die hun speciale gaven in de liveshows aan het grote publiek zullen presenteren. Uri Geller is bij elke uitzending aanwezig om de prestaties van de kandidaten te beoordelen. De kijkers thuis bepalen uiteindelijk welke kandidaat het in zich heeft de ultieme mentalist van Nederland te worden. Ook dit jaar kunnen de mensen paranormale gebeurtenissen bij hun thuis met het grote publiek delen door live met de studio te bellen. Tooske Ragas en Patty Brard presenteren de familieshow.

Met gemiddeld 1,2 miljoen kijkers, en op het hoogtepunt zelfs 1,6 miljoen kijkers, heeft het format zich vorig jaar meer dan bewezen. Ook in landen als Israƫl, de Verenigde Staten, Duitsland, Hongarije en Turkije is De Nieuwe Uri Geller een ongekend succes. Uri Geller verwierf wereldfaam met zijn optredens waarin hij zijn bijzondere gaven toonde, van het buigen van lepels tot het weer op gang brengen van kapotte horloges. Ook zijn telepathische gaven zijn vermaard. In 1997 liet Uri Geller op afstand de bekende Big Ben klok in Londen stoppen met tikken.

Geen opmerkingen: