maandag 15 december 2008

Carmen Kool, Miss World Nederland, grijpt naast titel Miss World!


Carmen Kool, Miss World Nederland, grijpt naast titel Miss World!

Miss Rusland is Miss World 2008

Miss Rusland, Kseniya Sukhinova is zaterdagavond in Johannesburg gekroond tot Miss World 2008. Tijdens de feestelijke finale werd Kseniya Sukhinova uit de in totaal 109 mondiale Missen door jury en televisiekijkers uitverkoren om een jaar lang de Miss World titel te dragen.

Na vier weken volop oefenen en na vele indrukken van de pracht en praal van Zuid-Afrika was het afgelopen zaterdag dan eindelijk tijd voor de grote finale van de Miss World verkiezing. Gekleed in unieke haute couture van Zuid-Afrikaanse topontwerpers en behangen met schitterende juwelen van Zuid-Afrikaanse makelij, gingen de 109 Missen zaterdagavond de eindstrijd aan. Een eindstrijd waaruit uiteindelijk Kseniya Sukhinova als mooiste Miss naar voren kwam.

Carmen maandagochtend op Schiphol
De overwinning van Miss Rusland betekende automatisch dat Carmen Kool, Miss World Nederland, naast de kroon greep. Gelukkig geen bittere pil voor de Hollandse schone, want het meedoen aan deze wereldwijde wedstrijd, met alle in Zuid-Afrika opgedane ervaringen, was voor haar al een prachtige prijs op zich. Maandag 15 december komt Carmen Kool omstreeks tien uur met vlucht KL592 vanuit Johannesburg aan op Schiphol


Dit persbericht wordt mede verstuurd namens Miss World Netherlands B.V.

1 opmerking:

Laurens zei

dit is helemaal niet carmen haal die foto weg