vrijdag 14 november 2008

WENDY EN BEAU VERWELKOMEN HOOGGEËERD KIJKERSPUBLIEK

WENDY EN BEAU VERWELKOMEN HOOGGEËERD KIJKERSPUBLIEK

BN'ERS VERDWIJNEN, TEMMEN EN JONGLEREN IN 'HET KERSTSTERRENCIRCUS'






Voor het 'Het KerstSterrenCircus' van RTL 4, waarbij Wendy van Dijk en Beau van Erven Dorens het hooggeëerd kijkerspubliek verwelkomen, werken vele prominenten zich in het zweet om vorm te geven aan traditionele circusacts. De grootse en sfeervolle familieshow, die volledig in het teken staat van de Internationale Kindervredesprijs en KidsRights, wordt opgenomen in het grootste circus van de Benelux, Circus Herman Renz. Nederland kan zich dus op zaterdag 20 december verheugen op spektakel en kwaliteitsamusement.



Er wordt door Sanne Wallis de Vries, Herman den Blijker, Najib Amhali en Danny de Munk hard gewerkt aan een aantal bijzondere acts en in de komende weken worden er nog een aantal namen aan de lijst toegevoegd. Natuurlijk zijn ook KidsRights-ambassadeurs Caroline De Bruijn en Erik de Vogel van de partij. Zij werven in het callcenter donateurs voor de kinderrechtenorganisatie. Welke bekende Nederlander voert een illusionistenact op, doet een Houdini-ontsnappingsact of temt een olifant?



'Het KerstSterrenCircus' is de feestelijke viering van de uitreiking van de Internationale Kindervredesprijs op donderdag 4 december 2008 in de Ridderzaal in Den Haag. In de aanloop naar de twee uur durende familieshow, laat RTL 4 in 'De Weg Naar Het KerstSterrenCircus', op zondag 14 december, beelden zien van de repetities in het circus en de ceremoniële uitreiking van de Kindervredesprijs door Desmond Tutu.



Uitzending 'De Weg Naar Het KerstSterrenCircus': RTL 4, zondag 14 december, tussen 23.30 en 0.00 uur

Uitzending 'Het KerstSterrenCircus': RTL 4, zaterdag 20 december, tussen 20.00 en 22.00 uur



Website: rtl.nl/kerststerrencircus

Geen opmerkingen: