vrijdag 14 november 2008

Gasten en onderwerpen RTL-programma's

THE TASTE OF LIFE, VRIJDAG 14 NOVEMBER, 16.30 UUR, RTL 4
Rudolph van Veen en Stella Gommans gaan op zoek naar de smaak in eigen land. Stella bezoekt de boerenmarkt in Amsterdam en Rudolph herontdekt vergeten groenten als pastinaak en blije bietjes. En Rudolph blijft op de biologische toer met een bezoek aan restaurant de Kas waar ze zelfgekweekte groenten en zelfs bloemen in gerechten verwerken.

RTL SNOWMAGAZINE, ZATERDAG 15 NOVEMBER, 16.30 UUR, RTL 7
Sander Janson en Pauline de Wilde bezoeken de omgeving van het bekende Oostenrijkse wintersportgebied Zell Am See. Sander gaat met zijn gasten snowboarden. Ondertussen bezoekt Pauline met twee Nederlandse pubers een iglodorp.

CAMPINGLIFE, ZATERDAG 15 NOVEMBER, 18.55 UUR, RTL 4
Jessica en Sander blijven nog een week aan de Italiaanse westkust in de buurt van het Toscaanse vissersplaatsje San Vincenzo. Jessica zoekt verkoeling voor de joggers Peter en Nicole, Sander zoekt met boerenstel Jaap en Carola geluk en wijsheid bij de warmwaterbronnen van Saturnia

IK HOU VAN HOLLAND, ZATERDAG 15 NOVEMBER, 20.00 UUR, RTL 4
Linda, Jeroen en Beau ontvangen: zangeres/presentatrice EliZe, voormalig wielrenner Michael Boogerd, actrice/regisseur Monique van de Ven, zanger Jody Bernal, visagist/haarstylist Leco van Zadelhoff en Rachel Hazes, de vrouw van Nederlands grootste volkszanger André Hazes.

JE LIJF, JE LEVEN, ZONDAG 16 NOVEMBER, 11.20 UUR, RTL 4
In deze aflevering het fijn vertakte systeem van onze longen. Arts en presentatrice Floor Oosterwijk onderzoekt en geeft uitleg over dit wonderbaarlijke orgaan. Floor ontmoet patiënte Marianne van der Loos en loopt een dagje met haar mee in haar soms 'benauwde' leven. Ook zal Floor zelf aan den lijve ondervinden hoe het is om het flink benauwd te hebben en ontdekt ze een verborgen talent tijdens haar ontmoeting met operazangeres Francis Broekhuizen..

DE KWESTIE VAN SMAAK, ZONDAG 16 NOVEMBER, 16.30 UUR, RTL 4
Een feestje, een aangeklede borrel met vriendinnen eigenlijk. Wat maak je dan? En welke wijn schenk je? Hoe kun je je het beste voorbereiden? Tina schakelt René in om haar bij te staan.

HOUSEVISION, ZONDAG 16 NOVEMBER, 16.55 UUR, RTL 4
Tim Immers is in Zwitserland, in de populaire wintersportplaats Crans Montana. Tim was er afgelopen zomer, en merkt dat je ook in de zomer daar geweldig vakantie kunt vieren. Zo gaat hij raften op de Rhone en bezoekt hij het grootste ondergrondse meer van Europa. Evelyn bezoekt Nationaal Park de Hoge Kempen, net over de grens bij Maastricht in België. Dit grootste natuurpark van België meet maar liefst 6.000 hectare en herbergt vele soorten unieke flora en fauna. Ook gaat Evelyn naar de omgeving van Ermelo. Aan de rand van de Ermelose Heide ligt Bospark de Heivlinder, waar fraaie houten chalets te koop worden aangeboden. In de omgeving bezoekt ze een vrouwelijke schaapherder en ze bekijkt Paleis Het Loo.

LIFE & COOKING, ZONDAG 16 NOVEMBER, 17.25 UUR, RTL 4
- Sander Simons komt praten over zijn boek 'Blessuretijd'.
- Ron Boszhard is te gast en licht zijn theatertour 'De Geheime Chocoladeletters Van De Sint' toe.
- De 15-jarige Jordy van Loon, bekend van zijn optreden bij Paul de Leeuw, brengt zijn singel 'Verliefdheid' ten gehore.
- 'Holland's Next Top Model'-winnares Kim Veenstra toont haar nieuwe, eigen tassenlijn.

VRIENDEN HOUDEN HUIS, ZONDAG 16 NOVEMBER, 18.55 UUR, RTL 5
Deze week zijn Mark van Eeuwen en Monique van der Reijden in het huis van François in Tilburg. De keuken die er in zit stamt uit het jaar nul en is nodig aan vernieuwing toe. Ook zijn woonkamer kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Monique weet er wel raad mee en ook de vrienden zijn erg enthousiast over de plannen, maar denkt Francois er ook zo over?

RTL TRAVEL: SHARE YOUR PLANET, ZONDAG 16 NOVEMBER, 19.25 UUR, RTL 5
Tamara Brinkman laat zeven redenen zien waarom Marokko de moeite waard is om te bezoeken. Zo bezoekt ze onder meer de Todra Vallei, waar ze gaat hiken en paardrijden in het gebied rondom de diepste rivierkloof van Marokko. Uiteraard mag ook een tocht door de Sahara niet ontbreken. Tamara scheurt daar met een 4X4 en ook per kameel verkent zij de eeuwige zandvlakte. De nacht brengt ze door in een echte nomadentent. In Fes, de oudste koningsstad van Marokko, krijgt Tamara een hennabehandeling en bezoekt zij de leerlooierijen. Ook waagt zij een dansje tijdens een bellydance cursus. Natuurlijk wordt ook het surfwalhalla van Marokko niet overgeslagen en krijgt Tamara windsurfles in Essaouira.

MISS & MRS PERFECT, MAANDAG 17 NOVEMBER, 21.25 UUR, RTL 5
Actrice en voormalig Miss Beautiful Black Jasmine Sendar geeft de dames een heuse lach-les. Want met een verkeerde lach kun je flink de mist in gaan als miss. Als duidelijk wordt dat de koppels een eigen lied moeten schrijven én moeten zingen, slaan de zenuwen toe. En terecht, want de valse noten die musicalster Bastiaan Ragas moet beoordelen zijn niet mis. Eén koppel wint met de zangopdracht een privéconcert van Bastiaan Ragas en is helemaal verguld, maar als zij terugkomen, heerst in de Missen-farm ondertussen een bedrukte sfeer. Een moeder en dochter blijken naarstig hun koffer in te pakken.
De dames krijgen een bijzonder lastige opdracht: het houden van een Missen-speech, voor een nogal ongeïnteresseerd publiek. Maar de overwinning levert het best presterende koppel een geweldige beloning op.

ECHTE GOOISCHE MEISJES, DONDERDAG 20 NOVEMBER, 22.00 UUR, RTL 5
- Pauline wil met haar vriend Harmen samen 'gezellig' de wekelijkse boodschapjes doen, maar Harmen heeft geen zin. Hij heeft last van een kater.
- Florine gaat haar droom achterna en solliciteert als stewardess.
- Bo & Pauline gaan op vakantie naar Zuid-Frankrijk, waar de ouders van Bo een huis aan het zoeken zijn.

FASHION TRIX, DONDERDAG 20 NOVEMBER, 22.00 UUR, RTL 8
Daisy bezoekt de fashionshow van de Japanse ontwerper Issey Miyake en doet hier inspiratie op voor Marzia en Densell. Marzia is de afgelopen 1,5 jaar flink wat kilo's afgevallen. Ze is gewend wijde kleding te dragen, maar nu vindt zij het tijd geworden meer van zichzelf te laten zien. Densell koopt altijd dezelfde polo's en jeans. Hij vindt het tijd voor iets anders en samen met Daisy creëert hij een eigen stijl. Daarnaast heeft Daisy een interview met stijlicoon van eigen bodem, Wendy van Dijk, en haar stylist en voelt hen aan de tand over hun fashion trix. De 32-jarige Loes wordt in de Magic Make Over door het stylingteam met behulp van de juiste kleding, haar en make-up omgetoverd tot een ware look-a-like van Wendy.

Geen opmerkingen: