donderdag 27 november 2008

TWEEDE OPLAGE ALBUM DJ ZANY ‘THE FUSION OF SOUND’ OOK UITVERKOCHT



TWEEDE OPLAGE ALBUM DJ ZANY ‘THE FUSION OF SOUND’ OOK UITVERKOCHT

De release van het nu al legendarische album ‘The Fusion of Sound’ van de wereldberoemde dj / producer Zany, had niet beter kunnen verlopen dan tijdens het uitverkochte evenement Thrillogy op 1 november jl. Ten overstaan van een bomvolle area, kwamen één voor één de gloednieuwe tracks voorbij en niet zonder effect; het ging helemaal los.



Het succes van het album zelf blijft dan ook niet achter. Inmiddels is ook de tweede oplage van het gewilde schijfje helemaal uitverkocht en is er weer een nieuwe serie besteld. Ook internationaal is er veel vraag naar de cd; de Youtube en Myspace pagina’s van Zany lopen al weken storm. Een van de oorzaken hiervan is waarschijnlijk dat bijna alle tracks tot aan de lancering exclusief in de platenkoffer van Zany zijn gebleven.



De Zany –Fusion of Sound tour loopt inmiddels ook niet zonder succes. Na Duitsland en Italië, was afgelopen weekend Qlimax in Arnhem aan de beurt. Komende maand gaan er meerdere touravonden in Nederland plaatsvinden, zowel de Takens Balkbrug als de Time Out Gemert staan in het teken van Zany. Daarna reist hij weer door naar onder andere Zweden en Australie sluit hij het jaar dubbel en dik af in Engeland; met maarliefst drie optredens op verschillende nieuwjaarsfeesten.



Ook in 2009 staat er voor Zany weer veel te gebeuren. Op 5 december maakt hij zijn nieuwe tourschema bekend op de speciale Fusion of Sound website, waar momenteel hard aan wordt gewerkt. De site krijgt een aantal gimmicks zoals een exclusief Zany soundboard en een videodagboek met de avonturen van de gezelligste dj ter wereld.



www.djzany.nl / www.youtube.com/djzanynl / www.b2s.nl/thrillogy

Geen opmerkingen: