donderdag 20 november 2008

Speciale artiesten te gast bij Ingrid Jansen in de studio

Speciale artiesten te gast bij Ingrid Jansen in de studio
Net 5 Clubkids in het teken van Dans & Muziek

Het programma NET 5 Clubkids staat volgende week helemaal in het teken Dans & Muziek. Het programma wordt dagelijks gepresenteerd door Ingrid Jansen, die bekend is van Dancing Queen. Elke week heeft het programma een ander thema en volgende week is dit Dans & Muziek. Sidney uit Popstars en de Pieten van Pieten in Concert komen langs in de studio voor een optreden. Ook is jeugdidool Hannah Montana te zien bij NET 5 Clubkids. Op vrijdag komen er in deze speciale themaweek maar liefst drie muzikale mystery guests langs; een groep die bekend is geworden door het Junior Songfestival. NET 5 Clubkids wordt elke ochtend om 07.00 uur uitgezonden en ‘s middags om 15.00 uur herhaald. Op zondag vanaf 07.00 uur zijn in een compilatie alle hoogtepunten van de week te zien.

In de leukste club van Nederland ontvangt Ingrid Jansen elke dag nieuwe clubleden, beantwoordt ze mailtjes van kijkers, worden de gekste foto’s en filmpjes getoond en is er een leuke activiteit met de kinderen in de studio. Tussendoor worden de beste Disney-tekenfilms getoond. Vanwege het thema Dans en Muziek, komt op woensdag 26 november Sidney uit Popstars langs in de studio en op donderdag 27 november komen de Pieten van Pieten in Concert een leuk optreden weggeven. Ook is Hannah Montana te zien bij NET 5 Clubkids. Zij is onder andere bekend van haar nieuwste nummer ‘7 Things’.

Op vrijdag 28 november komen er drie geheime gasten langs. Wie het zijn, kan nog niet worden verklapt, maar dat ze hartstikke populair zijn bij de kids én dat ze dansles aan hen gaan geven wel! Ook doet een speciaal Clubkids reportertje verslag vanuit Disneyland Resort Parijs. Deze laat zien hoe wordt gedanst in de parade in het park aldaar.

NET 5 Clubkids
Elke werkdag om 07.00 uur, herhaling om 15.00 uur
Zondag 07.00 uur een weekcompilatie

Geen opmerkingen: