donderdag 20 november 2008

Gasten en onderwerpen RTL-programma's

THE TASTE OF LIFE, VRIJDAG 21 NOVEMBER, 16.30 UUR, RTL 4
Rudolph van Veen en Stella Gommans zijn nog steeds op zoek naar de smaak in eigen land en proeven een kroketje met koninklijke allure. Stella proeft wonderlijke wijn van Hollandse bodem en Rudolph mengt zich tussen de lekkerste koeien van Nederland. Samen stijgt het duo letterlijk tot hoge culinaire hoogtes. Meesterkok Angelique Schmeinck bereidt een sterrendiner in een gigantische heteluchtoven. En dat in een luchtballon.

IK HOU VAN HOLLAND, ZATERDAG 22 NOVEMBER, 20.00 UUR, RTL 4
Linda, Jeroen en Beau ontvangen de volgende gasten: Gigi Ravelli, Dennis van der Geest, Bart Chabot, Inge Dekker, Alex Klaasen en Willeke Alberti.

CAMPINGLIFE, ZATERDAG 22 NOVEMBER, 18.55 UUR, RTL 4
Jessica en Sander reizen af naar het noordoosten van Italië, naar de provincie Rovigo aan de Adriatische zee. Jessica maakt met twee bevriende gezinnen een boottochtje door het prachtige natuurgebied Delta del Po. Sander is door twee Rotterdamse broers en hun zus gevraagd om mee te gaan wakeboarden. Dat blijkt nogal een lastige onderneming te zijn in dit stukje van Italië.

JE LIJF, JE LEVEN, ZONDAG 23 NOVEMBER, 11.20 UUR, RTL 4
Arts en presentatrice Floor Oosterwijk laat ons in een worstenfabriek zien hoe wonderbaarlijk lang het darmstelsel is. We komen alles te weten over de voedselopname in ons lichaam en de belangrijke rol van de dunne darm hierbij. Floor bezoekt schaatskampioene Renate Groenewold en ontdekt het geheim hoe zij met de juiste voeding tot topprestaties komt.

HEALTH ANGELS, ZONDAG 23 NOVEMBER, 12.20 UUR, RTL 4
Angel Anne komt terecht bij een jong gezin waarvan de kinderen astma hebben. Ze geeft tips over een astma-vrije omgeving en checkt of het huis van het gezin daaraan voldoet. Angel Dee helpt een vrouw die al haar hele leven lijdt aan slapeloosheid. Niets hielp tot nu toe, maar Dee kiest voor een onorthodoxe methode, ze neemt de vrouw mee naar een acupuncturist die gespecialiseerd is in slaapproblemen. Angel Chimene zoekt uit hoe het zit met onze weerstand én gaat op bezoek bij een schilderes. Ze praat met haar over kleurtherapie. Kleuren hebben namelijk ook hun invloed op ons gestel.

DE KWESTIE VAN SMAAK, ZONDAG 23 NOVEMBER, 16.30 UUR, RTL 4
Werk, gezin, een druk sociaal leven en toch nog een gezonde en lekkere maaltijd op tafel? Dat is de Kwestie van deze Week! Rene laat Harriet zien hoe je binnen een uur een gezond en verrassend driegangen menu klaarmaakt.

LIFE & COOKING, ZONDAG 23 NOVEMBER, 17.25 UUR, RTL 4
- Verschillende ex-'GTST'-sterren komen vertellen hoe het met hen is vergaan sinds ze de succesvolle soap hebben verlaten.
- Trijntje Oosterhuis heeft een Edison gewonnen en zingt samen met gitarist Leonardo Amuedo 'I Say A Little Prayer'.
- Marjolein van der Loo zong vroeger al een liedje in 'Telekids' en brengt nu een speciaal 'Life & Cooking'-lied ten gehore.
- Robert Verweij bereidt in de keuken weer praktische maar ook hele lekkere gerechten.

HOUSEVISION, ZONDAG 23 NOVEMBER, 17.30 UUR, RTL 5
- Tim Immers is in de Belgische Ardennen, waar hij het prachtige Maasstadje Dinant bezoekt. In de directe omgeving ligt een vakantieresort waar je luxe houten chalets kunt kopen. Verder zijn er tal van faciliteiten, zoals een groot zwembad, speeltuinen, horeca etc. Tim neemt er een kijkje, en in Dinant bezoekt hij onder meer de grotten en doet hij een Belgische bierproef-kroegentocht.
- Evelyn bezoekt de Franse regio Poitou-Charentes, 300 km onder Parijs. Daar ligt, in de schaduw van een oud chateau, een van de mooiste golfbanen van Frankrijk. Vlak ernaast worden diverse villaparken gerealiseerd. Evelyn slaat een balletje en bekijkt een modevilla. In de omgeving dompelt ze zich onder het in Franse dorpsleven.

RTL TRAVEL: SHARE YOUR PLANET, ZONDAG 23 NOVEMBER, 19.25 UUR, RTL 5
Chris vertelt zijn zeven beste redenen om naar Vietnam te gaan. Hij gaat onder meer naar de Chi Chi Tunnels in het zuiden van Vietnam, een immens systeem van ondergrondse tunnels waar de Vietcong zich tijdens de oorlog tegen de Amerikanen schuilhield. De tunnels werden beschermd door bunkers, mijnen en boobytraps. Ook huurt hij een brommer in de hoofdstad Hanoi. Deze hoofdstad geldt als een van de meest authentieke steden van Azië. Eten en drinken doe je hier gewoon op straat. Hij bezoekt het Franse Kwartier, een leuke wijk in Hanoi. Na een bezoek aan de eilanden van Halong Bay waagt Chris een gokje in Ho Chi Minh stad, het vroegere Saigon. Hij is hier aanwezig bij de favoriete tijdbesteding van Vietnamezen: gokken bij het paardenrennen. Tenslotte bezoekt hij het stadje Hoi An, dit magische stadje wordt in de avonduren verlicht wordt door lampionnen.

MISS & MRS PERFECT, MAANDAG 24 NOVEMBER, 21.25 UUR, RTL 5
De dames worden onderworpen aan een zware IQ- test. Want bij een Missverkiezing gaat het om beauty én brains. Het Zuid-Hollandse én het Overijsselse koppel mogen bepalen wie ze in hun team willen. Dat levert fikse spanning op, want niemand wil de Noord-Brabantse Selena en haar moeder in het team. Maar dat is nog niets vergeleken bij de stress die er ontstaat als de koppels een 'synchroon-act' moeten instuderen en het niet eens zijn met de kledingkeuze die er voor hen is gemaakt. Eén dochter staat hierdoor op het punt van vertrekken en een moeder wordt er zelfs hysterisch door.

FASHION TRIX, DONDERDAG 27 NOVEMBER, 22.00 UUR, RTL 8
Daisy bezoekt deze week de fashionshow van modeontwerpers Marithé en François Girbaud. Hier doet zij inspiratie op voor de twee vrienden Han en Dennis. De 26-jarige Han vindt zijn garderobe te standaard en wil daarom graag een verfrissende kijk van Daisy op zijn look. De 25-jarige Dennis noemt zichzelf een impulsieve aankoper. Hij wil van Daisy inzicht krijgen in welke kleding bij hem past en wat hij beter in de rekken kan laten hangen. In de Magic Make Over wordt de 19-jarige Amanda omgetoverd tot de Amerikaanse actrice Mena Suvari. Backstage bij een fashionshow spreekt Daisy Mena Suvari zelf over haar fashion trix.

Geen opmerkingen: