woensdag 12 november 2008

KIM-LIAN ZINGT ÉN IS GAST-JURYLID IN 'SO YOU THINK YOU CAN DANCE' MORGEN


KIM-LIAN ZINGT ÉN IS GAST-JURYLID IN 'SO YOU THINK YOU CAN DANCE' MORGEN


Morgenavond is zangeres en musicalster Kim-Lian van der Meij speciale gast in het RTL 5-programma 'So You Think You Can Dance'. Ze zingt het nummer 'Fame' waarop de twaalf overgebleven dansers gelijktijdig een spetterende groepschoreografie laten zien. Verder is Kim-Lian morgen gast-jurylid in het spectaculaire dansprogramma. Kim-Lian van der Meij:

"Ik vind het erg leuk om mee te werken aan 'So You Think You Can Dance'. Ik volg het programma op de voet. Het is genieten om zoveel danstalent te zien, want dat spat werkelijk van het scherm. En ik ben natuurlijk benieuwd wie mijn nieuwe collega wordt in 'Footloose'. Voor mezelf is het optreden met het nummer 'Fame' ook nog bijzonder omdat die succesvolle tournee na een klein jaar bijna ten einde is."



Kim-Lian van der Meij maakte op jonge leeftijd al kennis met de showbizz-wereld. Haar ouders waren op hoog niveau actief als Latin-American music dansers, dus het dansen zit zeker in haar genen. Haar eerste single, 'Teenage Superstar', belandde in de Nederlandse top 10. Haar andere singles 'Hey Boy', 'Garden of Love' en 'Kids in America' werden eveneens grote hits. Naast zangeres is Kim-Lian ook bekend als tv-presentatrice van onder andere het RTL 4-programma 'Puzzeltijd', de 'Kids Top 20' en 'Nationale Kids TV' bij Jetix. Vanaf begin 2003 weet ze zich te ontpoppen tot musicalster met hoofdrollen in verschillende grote musicals zoals 'Home', 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer', 'De kleine zeemeermin' en 'Doe Maar'. Kim-Lian is op dit moment te zien in 'Fame' in de rol van Carmen.



Samen met de vaste juryleden Jaakko Toivonnen, Euvgenia Parakhina en Dan Karaty geeft Kim-Lian morgenavond haar oordeel over de performance van de twaalf overgebleven dansers. Vorige week was te zien hoe het danskoppel Ceraldo en Giotta het 'So You Think You Can Dance'-podium moest verlaten nadat zij de 'Dance for your life' niet overleefden.



Op donderdag 11 december wordt duidelijk wie als de meest favoriete danser of danseres naar huis gaat met een gerenommeerde dansopleiding naar keuze in het buitenland, een geldbedrag van 20.000 euro én een rol in de musical 'Footloose'.



Uitzending: RTL 5, elke donderdag tussen 20.30 en 22.00 uur de liveshow én tussen 22.30 en 23.00 uur de resultshow. Herhaling: RTL 5, elke zondag tussen 22.30 en 00.30 uur.



Website: www.soyouthinkyoucandance.nl

Geen opmerkingen: